petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 29. kolo (subota)

HERTA BERLIN – VERDER BREMEN

HERTA BERLIN se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa 22 osvojena poena. Od prvog tima iznad opasne zone imaju pet bodova manje, te im predstoji zaista velika borba za opstanak. Stoga, naredni duel je od ogromnog značaja za njih, gde je pozitivan ishog veliki imperativ, pre svega pobeda. Bez trijumfa su na poslednja šest prvenstvena susreta, što je sada dodatni motiv za njih da prekinu tu lošu seriju. Sam je finiš sezone, vremena za „popravni“ nema, i ovo je bukvalno „biti ili ne biti“ utakmica za klub iz Berlina. Na svom terenu umeju da odigraju dobre partije, te je to i njihova uzdanica ovoga puta. Van stroja su – R.Jarstein (golman), F.Uremovic (defanzivac), C.Ejuke (napadač), K.Nsona (napadač), dok je upitan nastup – S.Jovetic (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2) – Christensen – Rogel, Kempf, Dardai – Richter, Tousart, Sunjic, Serdar, Plattenhardt – Lukebakio, Kan

VERDER BERLIN se trenutno nalazi na dvanaestoj poziciji na prvenstvenoj lestvici. Imaju sedam bodova od zone ispadanja, te su relativno bezbrižni. Ipak, u poslednje vreme su u „padu“ svoje forme, jer nemaju pobedu na predhodnih šest utakmica u Bundesligi (dva remija i četiri poraza). Ofanzivno su sasvim solidni, ali velikih problema imaju u fazi odbrane koja je do ovog kola primila čak 54 pogodaka. Izvan sastava su – M.Veljkovic (defanzivac), F.Agu (defanzivac), M.Hillsner (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2) – Pavlenka –  Pieper, Stark, Friedl – Weiser, Bittencourt, Gross, Stage, Jung – Ducksch, Philipp

 

Glavni sudija – R.Schroder

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.80 – 2:4

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

 

Predlog bez analize

BORUSIJA DORTMUND – AJNTRAHT FRANKFURT

 

Glavni sudija – D.Aytekin

Predlog za tipovanje – T1 2+ / @1.55 ili 1+I&3+ / @1.65 – 4:0 (3:0)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje