četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva sumnjiva niza rezultata u Poljskoj!

Pored već pomenutih čeških niželigaša za danas ćemo vam skrenuti pažnju i na duele ekipa iz nižih liga poljske, tačnije iz III Lige, između kojih možda postoji neki vid saradnje.

16:00 Warta Gorzow – Kluczbork (Poljska – III Liga – Group III)

Prva od te dve utakmice će se odigrati u okviru grupe III između Warte Gorzow i Kluczborka. Domaćin se posle 24 odigrana kola (od ukupno 34) nalazi na 14. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 27 bodova ili 7 bodova više od zone za ispadanje. Sa druge strane, gosti imaju 31 bod i skor od 9 pobeda, 4 remija i 11 poraza pa se u ovom trenutku nalaze na 9. mestu.

Međusobne utakmice: Warta Gorzow – Kluczbork
(www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim okršajima, Warta Gorzow i Kluczbork su naizmenično pobeđivali u sezonama 2018-19 i 2021-22, dok smo u sezoni 2020-21 videli dve pobede Kluczborka. Vrlo je moguće da pored klasičnog “3 za 3“ ove dve ekipe igraju i “6 za 6“, pa ćemo zbog toga pokušati sa drugom pobedom Warte Gorzow u ovoj sezoni za koju se nudi kvota 2,45.


17:00 Avia Swidnik – Stal Stalowa Wola (Poljska – III Liga – Group IV)

Drugi meč je na programu od 17 časova, a radi se o susretu ekipa Avia Swidnik i Stal Stalowa Wola, u sklopu grupe IV. Uoči današnjeg susreta domaći tim se nalazi na trećem mestu, a na svom kontu ima 45 bodova i skor od 15 pobeda, 4 remija i 5 poraza. Gostujući tim je zabeležio 15 pobeda, 4 remija i 5 poraza te na današnji meč stiže kao drugoplasirani tim i sa ukupno 49 poena, što je četiri više od domaćina, ali samo 1 bod manje od prvoplasirane KS Wieczyste Krakow, tj. pozicije koja vodi u viši rang.

Međusobne utakmice: Avia Swidnik – S. Wola (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale svega 5 puta, ali rezultati sa tih pet mečeva već podsećaju na “3 za 3“. Naime, i Avia Swidnik i Stal Stalowa Wola su ostvarili po jednu pobedu u prethodne dve sezone, 2020-21 i 2021-22, da bi na prvom meču u ovoj sezoni slavila Avia Swidnik. Ako saranja zaista postoji danas bi na redu trebalo da bude pobeda Stal Stalowe Wole, koja je nešto bliža vrhu tabele, a tip “2“ se plaća kvotom 2,80.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Karolina Grabowska from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje