nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 30. kolo (nedelja)

BAJERN MINHEN – HERTA BERLIN

BAJERN MINHEN je u ovom momentu na drugom mestu na tabeli, ali nakon kiksa Borusije Dortmund u ovom kolu, aktuelni prvak ima sjajnu priliku da eventualnom pobedom ponovo preuzme sam vrh prvenstvene lestvice. Samim tim, na četiri kola pre kraja sezone imali bi poen prednosti i bili bi u pol-poziciji za osvajanje nove šampionske titule. Stoga, popularni „Bavarci“ sa ogromnim motivom i imperativom pobede ulaze u naredni duel. Ispali su iz daljeg toka nacionalnog Kupa „DFB Pokal“, kao i iz Lige Šampiona, te mogu u potpunosti da se posvete nastupima u okviru Bundeslige, gde imaju „obavezu“ da odbrane titulu prvaka, kako sezonu ne bi okončali bez trofeja, što bi za njhove standarde bio veoma loš učinak. Mihnhenski klub ima svojih problema u fazi odbrane, ali su sa druge strane ubedljivo najefikasniji tim u ligi sa čak 79 datih golova. Pred svojom publikom nemaju nijedan poraz u tekućem šampionatu, a na 14 odigranih mečeva postigli su sjajnih 44 pogodaka. Iako imaju problema u poslednje vreme, nisu na zavidnom nivou, bez ikakve dileme im pripada uloga ogromnog favorita i očekuje se da to opravdaju na samom terenu, jer jednostavno „ne smeju“ da propuste ovakvu priliku da preuzmu čelo tabele nakon ovog vikenda. Van stroja su – M.Neuer (prvi golman), D.Upamecano (defanzivac – 1. asistencija), L.Hernandez (defanzivac), A.Davies (defanzivac – 1 gol / 4 asistencija), E.Choupo-Moting (napadač – 10 golova / 2. asistencije), dok je upitan nastup – L.Goretzka (vezista – 3 gola / 2. asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Y.Sommer – N.Mazraoui, B.Pavard, M.De Ligt, J.Cancelo – J.Kimmich, L.Goretzka? – L.Sane, J.Musiala, K.Coman – S.Mane

HERTA BERLIN se trenutno nalazi na poslednjem mestu na prvenstvenoj lestvici sa šest poena manje u odnosu na „sigurnu zonu“. Pritom, u zaista su kafastrofalnoj seriji rezultata, jer su bez pobede na predhodnih sedam prvenstvenih duela (dva remija i pet poraza). Ogromni problema imaju u defanzivi, olako primaju golove, a čak devet na poslednja dva meča, što je zaista previše. Berlinci su ujedno i ubedljivo najslabiji gost u ligi sa 11 poraza nakon 14 odigranih susreta uz negativnu gol razliku 14:34. Pritom, sada im predstoji duel protiv tima od kojeg su pretrpeli poraz na poslednjih šest međusebnih utakmica. Bodovi su i njima veoma potrebni, ali jednostavno moraju da ih „traže“ na nekom drugom mestu, jer su u Minhenu gotovo unapred „prežaljeni“. Izvan sastava su – R.Jarstein (golman), M.Kempf (defanzivac), M.Dardai (defanzivac – 1 gol), S.Serdar (vezista – 4 gola / 2. asistencije), T.Cigerci (vezista – 1. asistencija), S.Jovetic (napadač -3 gola / 2. asistencije), K.Nsona (napadač), dok su neizvesni nastupi – K.Boateng (vezista), M.Richter (napadač – 5 golova / 3 asistencije).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – O.Christensen – A.Rogel, F.Uremovic, I.Sunjic – P.Pekarik, L.Tousart, K.Boateng? M.Plattenhardt – J-P.Boetius, D.Lukebakio – J.Ngankam

 

Glavni sudija – P.Ittrich

Predlog za tipovanje – 1-1&2+ / @1.50 – 2:0 (0:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Allianz Arena“ u Minhenu.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje