sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 31. kolo (nedelja)

BORUSIJA DORTMUND – VOLFZBURG 

BORUSIJA DORTMUND je napravio ogroman „kiks“ u proteklom kolu, jer su odigrali samo 1:1 na strani protiv Bohuma. Time, dopustili su minhenskom Bajernu da ponovo preuzme sam vrh tabele i trenutno ima četiri poena prednosti u odnosu na njih, ali uz utakmicu više odigranu. Stoga, popularni „Milioneri“ sa ogromnim imperativom pobede ulaze u naredni duel, kako bi na tri kola pre kraja sezone imali samo bod zaostatka. Svaki drugi rezultat osim osvajanja celog „plena“ ovog puta, bi gotovo sigurno značio i kraj nadanja da mogu do titulu prvaka Bundeslige. Imaju svojih problema u defanzivi, ali sa druge strane itekako efikasni u fazi napada, te je upravo samo minhenski Bajern postigao veći broj golova od njih. Borusija Dortmund je u ovom momentu i najbolji domaćin u ligi sa čak 12 trijumfa nakon 14 odigranih utakmica uz 42 postignuta gola. Bez ikakve dileme, meč koji naprosto moraju da dobiju kako bi ostali u „šampionskoj trci“. Izvan sastava su – T.Meunier (defanzivac), M.Morey (defanzivac), dok su upitni nastupi – N.Schlotterbeck (defanzivac), R.Guerreiro (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)G.Kobel – J.Ryerson, N.Sule, M.Hummels, R.Guerreiro? –  J.Bellingham, E.Can – M.Reus, J.Brandt, K.Adeyemi – S.Haller

VOLFZBURG u ovom momentu se nalazi na sedmom mestu na tabeli sa do sada 46 osvojenih bodova. Oni do kraja sezone mogu samo da se „bore“ za potencijal plasman u Ligu Konferencija, a svakako je pitanje da li njih to takmičenje „zanima“, jer svakako nije atraktivno i finansijski isplativo kao Liga Šampiona ili Liga Evrope. Popularni „Vukovi“ tokom aktuelne sezone generalno igraju dosta efikasne utakmice, te u proseku na njihovim duelima „pada“ 3.03 gola. Sada im predstoji tradicionalno izuzetno neugodno gostovanje za njih, gde su u seriji od četiri uzastopna poraza, odnosno na kojem su pretrpeli čak šest poraza na predhodnih sedam gostovanja (uz samo jedan remi). Biće oslabljeni neigranjem – M.Lacroix (defanzivac), P.Otavio (defanzivac), K.Paredes (vezista), L.Nmecha (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1) K.Casteels – S.Bornauw, J.Guilavogui, M.van de Ven – R.Baku, M.Arnold, M.Svanberg, K.Fisher – P.Wimmer, F.Nmecha – J.Wind

 

Glavni sudija – M.Fritz

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.70 ili 1+I&3+ / @1.60 – 6:0 (3:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje