četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 35. kolo (nedelja)

NJUKASL – ARSENAL

NJUKASL trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa tri poena prednosti u odnosu na petoplasirani Liverpul, ali imaju i dve utakmice manje odigrane u odnosu na njih. Stoga, veoma su blizu ostvarivanju velikog uspeha – plasmanu među TOP 4 tima i ujedno nastupanju u Ligi Šampiona naredne sezone. Ipak, moraju do kraja prvenstva da odigraju maksimalno ozbiljno i fokusirano. Popularne „Svrake“ se nalaze u seriji od tri vezane pobede, a pritom su na tim susretima postigli neverovatnih 13 pogodaka! Sa druge strane, u poslednje vreme imaju problema u fazi defanzive, jer su primili najmanje po gol na predhodnih šest prvenstvenih utakmica. Ove sezone pred svojom publikom prikazuju zaista izvanredne partije – 10 pobeda, pet remija i samo jedan jedini poraz uz prosečno dva postignuta gola po meču. Izvan sastava su – E.Kraft (defanzivac), J.Lascelles (defanzivac), R.Fraser (vezista), dok su upitni nastupi – S.Longstaff (vezista), A.Saint-Maximin (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)N.Pope – K.Trippier, F.Schar, S.Botman, D.Burn – B.Guimaraes, J.Willock, Joelington – A.Gordon, A.Isak, M.Almiron

ARSENAL u ovom momentu ima četiri poena zaostatka u odnosu na prvoplasirani Mančester Siti, na četiri utakmice pre kraja prvenstva. Stoga, nada i dalje postoji za osvajanje titule prvaka (zasigurno nije velika, ali postoji), ali za tako nešto moraju da dolaze do pobeda i da se nadaju slabijim rezultatima „Građana“. Na ovo gostovanje odlaze nakon sigurne i ubedljive pobede protiv velikog gradskog rivala, Čelzija. Londonski klub nema problema sa realizacijom u fazi napada, drugi su najefikasniji tim u ligi sa 81. postignutim golom, ali defanziva je potpuno „podbacila“ u poslednje vreme, što je i glavni razlog slabijih rezultata u minulih mesec dana – primili su minimum po gol na predhodnih sedam utakmica, ukupno 14. Trenutno imaju epitet najboljeg gosta u ligi – 11 trijumfa nakon 17 odigranih utakmica uz gol razliku 33:17. Van stroja su – W.Saliba (defanzivac), T.Tomiyasu (defanzivac), M.Elneny (vezista), dok je upitan nastup – Gabriel (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) –  A.Ramsdale – B.White, J.Kiwior, Gabriel?, O.Zinchenko – Jorginho, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

 

Glavni sudija – C.Kavanagh

Predlog za tipovanje – 3+ / @1.70 – 0:2

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „St. James’ Park“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje