subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 32. kolo (nedelja)

ŠTUTGART – BAJER LEVERKUZEN

ŠTUTGART u ovom trenutku se nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa tri poena manje u odnosu na „sigurnu zonu“, ali oni tek treba da odigraju utakmicu u ovom kolu. Stoga, eventualnim trijumfom ovoga puta napredovali bi na tabeli i „pobegli“ iz opasne zone. Samim tim, sa ogromnim motivom i imperativom ostvarivanja pozitivnog ishoda ulaze u naredni duel. Sam je kraj sezone, tako da nema vremena za „poravni“ i svaki osvojen bod može biti od presudnog značaja. Pretrpeli su poraz u minulom kolu na strani kod berlinske Herte, ali su pre toga igrali sasvim dobro, jer su bili u seriji od četiri vezane prvenstvene utakmice bez neuspeha. Pored preko potrebnih bodova „spasa“, dodatni motiv ovoga puta imaće u nameri da napokon prekinu seriju veoma slabih rezultata protiv predstojećeg rivala – sedam poraza i samo jedan remi na predhodnih osam međusebnih duela (gledajući sva takmičenja u kojima su se sastajali). Van stroja su – K.Mavropanos (defanzivac), dok je upitan nastup – D.Zagadou (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1)F.Bredlow – W.Anton, DZagadou?, H.Ito – J.Vagnoman, W.Endo, G.Haraguchi, B.Sosa – Silas, T.Tomas – S.Guirassy

BAJER LEVERKUZEN u ovo kolo ulazi nakon poraza na svom terenu od Kelna (1:2). Time ostali su i bez šansi da mogu da se domognu pozicija koja vode u Ligu Evrope. Ipak, njihov glavni fokus je svakako usmeren ka ovosezonskom izdanju Lige Evrope, gde su u četvrtak veče pretrpeli minimalan poraz u Rimu protiv Rome (te pomalo i umorni odlaze na ovo gostovanje), te u revanšu na svom terenu kroz par dana, itekako imaju pravo da se nadaju da eventualno mogu da se plasiraju u veliko finala, čime bi dobili priliku da se bore za sam pehar, ali i za plasman u Ligu Šampiona. Stoga, bez ikakve dvojbe sigurno su im misli već sada usmerene ka spomenutom duelu protiv italijanskog kluba. Popularni „Farmaceuti“ tokom ove sezone generalno igraju dosta efikasne utakmice, pa tako i na strani, gde nakon 15 odigranih duela imaju gol razliku 21:22. Izvan sastava su – A.Lunev (golman), O.Kossounou (defanzivac), R.Andrich (vezista), K.Bellarabi (napadač), P.Schick (napadač), dok je neizvestan nastup – J.Frimpong (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1) L.Hradecky – T.Fosu-Mensah, J.Tah, E.Tapsoba – J.Frimpong?, E.Palacios, K.Demirbay, M.Bakker – N.Amiri, F.Wirtz – S.Azmoun

 

Glavni sudija – F.Willenborg

Predlog za tipovanje – 1X&2+ / @1.80 ili Winner 1 / @1.80 – 1:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Mercedes-Benz Arena“.

 

 

Predlog bez analize

RB LAJPCIG – VERDER BREMEN

Glavni sudija – F.Badstubner

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.45 – 2:1

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Red Bull Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje