ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 36. kolo (nedelja)

ARSENAL – BRAJTON

ARSENAL je u predhodnom kolu uspeo da stigne do pobede na nimalo lakom gostovanju protiv Njukasla (0:2), te su i dalje u „trci“ za naslov prvaka Premijer lige. Trenutno imaju bod manje (uz jednu utakmicu više odigranu) u odnosu na prvoplasirani, Mančester Siti. Samim tim, realne šanse možda i nisu prevelike, ali svakako postoje, te naprosto oni moraju da dolaze do pobeda i da čekaju potencijalni kiks sastava iz Mančestera. Odnosno, imaju „obavezu da se bore“ dokle god postoji i matematička mogućnost. Izuzev spomenute utakmice protiv Njukasla, londonski klub u poslednje vreme generalno ima dosta problema u fazi defanzive, te su i primili podosta golova. Ipak, sa druge strane su itekako „ubojiti“ u fazi napada sa čak 83 postignutih pogodaka. Popularne „Tobdžije“ tokom aktuelne sezone ostvaruju veoma dobre rezultate – 13 pobeda nakon 17 odigranih duela uz svakako pozitivnu gol razliku 48:22. Van stroja su – T.Tomiyasu (defanzivac), W.Saliba (defanzivac), O.Zinchenko (defanzivac), M.Elneny (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)A.Ramsdale – B.White, J.Kiwior, Gabriel, K.Tierney – Jorginho, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – G.Jesus

BRAJTON je u minulom kolu na svom terenu na ogromno iznenađenje pretrpeo pravi debakl i to ni manje ni više nego od Evertona, rezultatom 1:5. Svakako, skor na semaforu koji ih je zasigurno „uzdrmao“. Tim porazom, „snovi“ o plasmanu u Ligu Šampiona su raspršeni, te do kraja šampionata im preostaje da se „bore“ za potencijal izlazak u Ligu Evrope. Popularni „Galebovi“ su tokom ove sezone pokazali visok nivo igre i dosta kvalitetan fudbal, odnosno vole da se „nadigravaju“ sa svojim protivnicima. Ipak, sada nakon teškog poraza odlaze na gostovanje timu koji i dalje ima šanse za titulu Premijer lige i koji ih je u prvoj odigranoj utakmici u sezoni savladao kao gost (2:4), te im i pripada podređena uloga. Izvan sastava su – T.Lamptey (defanzivac), A.Webster (defanzivac), J.Veltman (defanzivac), S.March (vezista), A.Lallana (vezista), J.Sarmiento (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) J.Steele – P.Gross, L.Dunk, L.Colwill, P.Estupinan – M.Caicedo, B.Gilmour – J.Enciso, A.McAllister, K.Mitoma – E.Ferguson

 

Glavni sudija – A.Madley

Predlog za tipovanje – D2+ / @1.60 – 0:3

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „Emirates“ u Londonu.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje