četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 32. kolo (petak)

UNION BERLIN – GROJTER FIRT

UNION BERLIN se nalazi u zaista sjajnoj formi, jer su u seriji od četiri uzastopna trijumfa u Bundesligi. Posebna je impresivna pobeda u predhodnom kolu, kada su uspeli da preokrenu rezultat i osvoje sva tri boda na gostovanju protiv RB Lajpciga (1:2), koji je jedan od najboljih domaćina u ligi. Samim tim, trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli koja vodi u Ligu Konferencija, ali to mesto „vrebaju“i Keln, odnosno Hofenhajm. Sa druge, strane na samo bod su od pozicije koja vodi u Ligu Evrope, te do kraja prvenstva berlinski klub nastojaće sebi da obezbedi „izlazak“ u Evropu naredne sezone. Veoma kvalitetne partije prikazuju na svom terenu – devet trijumfa na 15 odigranih utakmica uz pozitivnu gol razliku 21:14. Sada im pripada uloga ogromnog favorita, jer su im bodovi itekako potrebni, a igraju protiv „prežaljenog“ rivala, kojem će želeti da se „osvete“ za dosta neočekivani poraz u prvom delu šampionata. Nema dileme da će tražiti novu pobedu kako bi napravili odličnu uvertiru pred utakmicu narednog kola protiv direktnog rivala – Frajburga (koji je trenutno jedno mesto ispred njih). Van stroja je – A.Schafer (vezista), dok je upitan nastup – K.Endo (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2) F.Ronnow – P.Jaeckel, R.Knoche, D.Heintz – C.Trimmel, G.Haraguchi, R.Khedira, G.Promel, N.Giesselmann – S.Becker, T.Awoniyi

GROJTER FIRT u ovo kolo ulazi nakon ubedljivog poraza kod kuće od Bajer Leverkuzena (1:4). Novi bundesligaš na tri kola pre kraja sezone zauzima ubedljivo poslednje mesto na tabeli sa čak 15 bodova zaostatka u odnosu na „sigurnu“ zonu u ovom momentu, te su i oficijalno ispali u niži rang takmičenja. To je i očekivani „scenario“, jer Grojter Firt nije pokazao da ima kvalitet da bude deo Bundeslige. Drugi su najneefikasni tim u ligi sa samo 25 postignutih golova, a ujedno i „najporoznija“ defanziva sa 76 primljenih pogodaka. Najmanji broj pobeda (samo tri), kao i najviše poraza do sada (20) su i više nego jasno pokazatelji kakve partije prikazuju. Jedini su tim u šampionatu koji nema nijedan trijumf na gostovanjima – tri remija, čak 12 poraza uz katastrofalnu gol razliku 11:46. Izvan sastava su – M.Meyerofer (defanzivac), P.Seguin (vezista), M.Christiansen (vezista), R.Kehr (napadač), J.Leweling (napadač), H.Nielsen (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2) – A.Linde – N.Viergever, M.Bauer, S.Griesbeck – J.Willems, T.Raschl, T.Tillman, S.Asta – J.Green – B.Hrgota, J.Ngankam

 

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.55 – 1:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „An der Alten Försterei“ u Berlinu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje