četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak je na programu jedan duel La lige.

21h Sevilja-Kadiz

Sevilja u ovo kolo ulazi nakon dosta turbulentnog perioda. U poslednja 4 kola doživeli su dva teška poraza od Reala i Barselone, da bi pobedili Levante i Granadu. Posebno boli taj poraz protiv Reala jer su ga doživeli u poslednjim minutima meča. U prethodnom kolu su pobedili Levante sa 3-2 u gostima. Trenutno su na trećem mestu na tabeli sa 6 bodova više od Betisa koji je na 5tom mestu i u finiš sezone ulaze sa veoma dobrim izgledima da završe u top 4 i time izbore Ligu Šampiona. Ovaj meč im je veoma bitan jer u poslednjih 5 kola imaju dosta težak raspored i da ne bi došli u problem oko pozicije na tabeli potrebna su im tri boda na ovom meču. Nema sumnje da će Lopetegijevi momci od prvog minuta krenuti snažno ka golu rivala. Gledajući ta poslednja 4 kola igra Sevilje se drastično promenila. Sevilja je tim koji je tokom cele sezone igra veoma tvrde mečeve, a eto u poslednja 4 kola postigli su 9 golova, a primili 10. Dakle, u proseku više od 4 gola je padalo na njihovim mečevima. Istina je da je odbrana popustila,ali je jako bitno da im je napad konačno proradio. Tokom cele sezone su najviše muke imali oko napada, ali konačno je proradio. Konačno je Sevilja zaigrala onako kako treba,kako su svi očekivali, napadački. Počeli su da stvaraju šanse i postižu golove. Na ovom meču u timu neće biti Anthony Martial, Karim Rekik, Fernando i Suso.

Kadiz u ovo kolo ulazi sa 17tog mesta sa samo jednim bodom više od ekipe koja je u zoni ispadanja. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Atletik Bilbaa 3-2. Kadiz je prethodnih par sezona završavao na sredini tabele bez nekih većih problema,ali ih ove sezone očekuje borba do poslednjeg kola kako bi izborili opstanak. To neće biti nimalo lako jer imaju zaista težak raspored. Osim meča sa Seviljom, očekuju ih i dueli sa Realom, Sosijedadom, ali i Alavesom i Elčeom. Upravo će ta dva meča biti ključna za njihov opstanak, a na ostalim mečevima ako uzmu neki bod uzmu. Nema sumnje da će oni u ovu utakmicu ući napadački. Preslikaće stil igre sa meča protiv Barselone gde su ostvarili veoma bitnu pobedu. Oni generalno ove sezone posebno inspirisano igraju protiv timova sa vrha tabele. Svaku ekipu sa vrha su namučili, eto neke i pobedili. Moraju napasti, nemaju šta da izgube, a svaki bod bi mogao da im bude bitan u borbi za opstanak. Na ruku im ide i činjenica da igraju ove sezone mnogo bolje na gostovanjima nego na domaćem terenu.

Prognoza: Jeste Sevilja favorit,ali to neće biti baš tako lak meč. Očekujem da i Kadiz pokaže zube i dođe makar do gola. Sve to bi moglo da nam donese jedan efikasan duel.

Tip: 3+ @ 2.20 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje