ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 33. kolo (nedelja)

AUGZBURG – BORUSIJA DORTMUND

AUGZBURG se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa do sada 34 osvojenih bodova. Imaju tri poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, te i dalje nisu matematički osigurali opstanak u elitnom rangu takmičenja, ali su veoma blizu. Posebno, jer u poslednjem kolu igraju protiv Borusije Mehengladbah koja nema apsolutno nikakvih motiva i ambicija. Ne mogu da se pohvale da se nalaze u dobroj formi i da prikazuju kvalitetne partije, jer su ostvarili samo jednu pobedu na poslednjih devet utakmica u Bundesligi. Dosta problema imaju u fazi defanzive, te su do ovog kola primili 58 golova. Pritom, suočavaju se sa brojnim izostancima – R.Gikiewicz (golman), R.Oxford (defanzivac), R.Gumny (defanzivac), Iago (defanzivac), T.Strobl (vezista), J.Baumgartlinger (vezista), A.Hahn (vezista), R.Vargas (vezista), F.Jensen (vezista), dok je upitan nastup – A.Maier (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3) – Koubek – Bauer, Gouweleeuw, Uduokhai – Caligiuri, Dorsch, Rexhbecaj, Pedersen – Berisha, Beljo, Demirovic

BORUSIJA DORTMUND sada ima titulu prvaka Bundeslige u svojim „rukama“. Naime, nakon poraza minhenskog Bajerna u subotu protiv RB Lajpciga (1:3), popularni „Milioneri“ eventualnom pobedom imaju priliku da preuzmu lidersku poziciju i u poslednje kolo prvenstva uđu sa bodom prednosti. Jednostavno, prilika koju apsolutno ne smeju nikako da propuste, jer 11 godina čekaju na šampionsku titulu. Stoga, sa zaista ogromnim motivom odlaze na ovo gostovanje i do u odličnom raspoloženju, otkako su u minula dva kola prikazali sjajne partije – 6:0 protiv Volfzburga i 5:2 protiv Borusije Mehengladbah. Trenutno su tim sa najvećim brojem pobeda u ligi (21), a itekako su efikasni u fazi napada sa 75 datih golova. Bez ikakve dileme, utakmica sezone za klub iz Dortmunda, koju naprosto „moraju“ da dobiju, kako bi u poslednjem kolu pred svojom publikom dobili sjajnu priliku da postanu šampioni. Izvan sastava su – M.Morey (defanzivac), T.Meunier (defanzivac), J.Bynoe-Gittens (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – Kobel – Ryerson, Sule, Hummels, Guerreiro – Bellingham, Can – Malen, Brandt, Adeyemi – Haller

 

Glavni sudijaT.Welz

Predlog za tipovanje – 2&G2+ / @1.55 – 0:3

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu „WWK Arena“.

 

Predlog bez analize

MAJNC – ŠTUTGART

 

Glavni sudija – S.Jablonski

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.75 ili Winner 2 / @1.90 – 1:4

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Mewa Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje