sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – nedelja

MANČESTER SITI – ČELZI

MANČESTER SITI je staro-novi prvak Engleske. Naime, nakon subotnjeg poraza Arsenala na gostovanju protiv Notingem Foresta (1:0), sastav Pepa Gvardiole je i matematički obezbedio novu šampionsku titulu. Stoga, nema dileme da će na tribinama i posle ove utakmice biti veliko slavlje, dok će sami fudbaleri potruditi da to veselje upotpune i novim trijumfom. Pritom, popularni „Građani“ se nalaze u zaista fenomenalnoj formi, ne znaju za poraz još od početka februara i prikazuju sjajne partije. Posebno je bilo impresivno njihovo izdanje u revanšu polufinala Lige Šampiona kada su naprosto „oduvali“ madridski Real sa ubedljivih 4:0. Imaju čak 16 pobeda na 18 odigranih utakmica na svom terenu ove sezone u Premijer ligi uz prosečno odličnih 3.27 postignutih pogodaka po meču. Ekipa se nalazi u zaista sjajnom momentumu, igraju fenomenalan fudbal i u svojoj poslednjoj utakmici u sezoni pred svojom publikom nastojaće da se trijumfom „oproste“ od njih i da proslave trofej prvaka Premijer lige. Izvan sastava su – B.Mendy (defanzivac), N.Ake (defanzivac).

Očekivani sastav (3-2-4-1) – Ortega – Walker, Dias, Laporte – Stones, Rodri –  Mahrez, De Bruyne, Gundogan, Foden – Alvarez

ČELZI ima potpuno „košmarnu“ sezonu koju bez dileme jedva čekaju da okončaju. Naime, nalaze se na tek 12. mestu na tabeli sa svega 43 osvojena poena, dosta daleko od bilo kakave „borbe“ za plasman u neka od evropskih takmičenja. Njihova trenutna gol razlika je u minusu 36:41, što i više nego dovoljno govori o tome kakve partije su prikazivali od samog starta prvenstva. Sada odlaze na gostovanju protiv tima koji ih je savladao na predhodnih pet međusebnih duela (pritom nisu postigli čak ni pogodak), te im pripada uloga ogromnog autsajdera (kao nikada ranije) protiv šampiona Premijer lige. Velikih problema imaju i za izostancima – M.Bettinelli (golman), K.Koulibaly (defanzivac), B.Badiashile (defanzivac), R.James (defanzivac), M.Cucurella (defanzivac), B.Chilwell (defanzivac), N.Kante (vezista), M.Mount (vezista), A.Broja (napadač), dok je upitan nastup – M.Kovacic (vezista).

Očekivani sastav (3-5-2)Mendy – Chalobah, Silva, Fofana – Azpilicueta, Kovacic?, Fernandez, Gallagher, Hall – Sterling, Havertz

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – 1&1+I&1+II / @1.75 1:0 (1:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17h na stadionu „Etihad“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje