ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 33. kolo (subota)

ŠALKE – AJNTRAHT FRANKFURT

ŠALKE se trenutno nalazi na mestu koje vodi u doigravanje sa opstanak u Bundesligi. I dalje mogu i direktno da ispadnu u popularnu „Cvajtu“, ali i da osiguraju opstanak u ligi. Stoga, bodovi su im bez dileme preko potrebni, te sa ogromnim motivom i imperativom ulaze u naredni duel. Posebno, imajući u vidu da im u poslednjem kolu predstoji veoma neugodno gostovanje protiv RB Lajpciga, te je upravo predstojeći susret od velikom i možda krucijalnog značaja za njih. Popularni „Rudari“ jesu u minulom kolu pretpeli „potop“ na strani kod minhenskog Bajerna (6:0), ali to je negde i bilo očekivano. Ipak, u poslednje vreme su podigli nivo svojih igara i rezultata, te iako su jedno vreme bilo gotovo „otpisati“, sada imaju realne izglede da izbegnu ispadanja. Svakako za tako nešto, preko potrebni su bodovi iz ovog duela. Van stroja su – J.Heekeren (golman), S.van de Berg (defanzivac), S.Kozuki (vezista), M.Bulter (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – Schwolow – Brunner, Yoshida, Kaminski, Uronen – Latza, Kral – Karaman, Krauss, Frey – Polter

AJNTRAHT FRANKFURT je u predhodnom kolu napokon stigao do pobede, otkako su trijumfovali u duelu protiv Majca (3:0). Bio je to njihov prvi trijumf u Bundesligi nakon tri meseca pauze, odnosno punih 10 utakmica u nizu. Stoga, popularni „Orlovi“ se generalno ne nalaze u dobroj formi i ne prikazuju posebno dobre partije. Potencijalno mogu do Lige Konferencije (mada je i to itekako upitno, jer su i Bajer Leverkuzen i Volfzburg ispred njih), a pitanje je i da li njih to takmičenje i zanima. Veoma slabo igraju na gostovanjima u poslednje vreme, gde su u seriji od četiri vezana poraza. Izvan sastava su – K.Trapp (prvi golman), H.Smolcic (defanzivac), P.Max (defanzivac), K.Jakic (vezista), L.Alario (napadač).

Očekivani sastav (3-2-4-1) – Grahl – Toure, Tuta, Ndicka – Buta, Rode, Sow, Lenz –  Kamada, Gotze – Kolo Muani

 

Glavni sudija – D.Schlager

Predlog za tipovanje – 1X / @1.65 ili Winner 1 / @2.15 – 2:2

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Veltins Arena“.

 

BAJERN MINNEN – RB LAJPCIG

BAJERN MINHEN je trenutno lider na tabeli sa poenom prednosti u odnosu na drugoplasiranu Borusiju Dortmund. Stoga, „Bavarci“ novu titulu prvaka praktično imaju u svojim „rukama“. Sa dva trijumfa u poslednja dva kola i definitivno će odbraniti naslov šampiona Bundeslige. Posebno je naredna utakmice veoma bitna, jer igraju protiv dosta jakog rivala, dok ih u poslednjem kolu sigurno očekuje „lakši“ duel protiv Kelna, koji nema nikakvih ambicija. Samim tim, za minhenski klub ovo je možda i najvažniji susret u sezoni, gde je svakako pobeda apsolutni imperativ. U seriji su od tri prvenstvena trijumfa, dok su u predhodnom kolu na svom terenu „potopili“ Šalke sa izuzetno ubedljivih 6:0. Ove sezone nemaju nijedan poraz na svom terenu uz 11 pobeda i pet remija, te svakako sjajnu gol razliku 52:14. Biće oslabljeni neigranem – M.Neuer (golman), L.Hernandez (defanzivac), J.Stanisic (defanzivac), A.Davies (defanzivac), E.M.Choupo-Moting (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Sommer – Mazraoui, Pavard, De Ligt, Cancelo – Kimmich, Goretzka – Sane, Musiala, Gnabry – Muller

RB LAJPCIG je u predhodnom kolu u samoj završnici uspeo da stigne do velikog preokreta i pobede protiv Verder Bremena (2:1). Upravo taj trijumf može da bude presudan za mesto u TOP 4 zoni u plasmanu u Ligu Šampiona. Trenutno su na trećoj poziciji sa bodom prednosti u odnosu na Union Berlin i Frajburg (koji je svoju utakmicu u ovom kolu već odigrao u petak), stoga su „Crveni Bikovi“ u zaista pol-poziciji da budu u samom vrhu tabele. I da izgube na narednom duelu, poslednje kolo dočekuju izvesno u TOP 4 zoni. Ove sezone znatno bolje partije prikazuju na svom terenu, dok su se na gostovanjima dosta „mučili“, prevashodno usled popriličnog broja primljenih golova. Sada im predstoji veoma neugodno gostovanja, protiv ekipe koju nisu pobedili punih pet godina (11 vezanih utakmica). Izvan sastava su – P.Gulacsi (prvi golman), dok je upitan nastup – D.Olmo (vezista).

 

Glavni sudija – D.Aytekin

Predlog za tipovanje – 1 / @1.60 ili D1+I&D2+ / @1.70 – 1:3 (1:0)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „Allianz Arena“.

 

Predlog bez analize

VERDER BREMEN – KELN

 

Glavni sudija – R.Hartmann

Predlog za tipovanje – GG / @1.55 – 1:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Weser“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje