ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – subota

BORNMUT – MANČESTER JUNAJTED

BORNMUT se trenutno nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa 39 osvojenih bodova. Glavni cilj su ostvarili, odnosno osigurali su opstanak u Premijer ligi. Stoga, bez ikakvih motiva ulaze u sam finiš. Preostaje im samo da „otaljaju posao“ i odu na zasluženi odmor. Pritom, u seriji su od dva prvenstvena poraza u nizu, a takom čitave sezone jedan su od najslabijih domaćih timova u ligi. Van stroja su – R.Fredericks (defanzivac), J.Stanislas (vezista), M.Tavernier (vezista), H.Traore (vezista), A.Semenyo (napadač).

Očekivani sastav (4-4-1-1) – Neto – Smith, Zabarnyi, Kelly, Vina – Ouattara, Lerma, Rothwell, Christie – Billing  Solanke

MANČESTER JUNAJTED u ovom momentu zauzima četvrtu poziciju na tabeli uz samo bod prednosti u odnosu na petoplasirani Liverpul, ali imaju i utakmicu manje odigranu od „Redsa“. Stoga, sudbinu oko plasmana među TOP 4 i Lige Šampiona imaju u svojim „rukama“. Ipak, do kraja sezone moraju da odigraju maksimalno ozbiljno i da osvajaju bodove, kako ne bi ostali spomenute Lige Šampiona, što je njihov glavni cilj. Ove sezone protiv uslovno rečeno „manjih“ ekipa igraju dosta dobro, dolaze do pozitivnih rezultata, kako na svom terenu, tako i na gostovanjima. Sada je ceo „plen“ imperativ za njih, kako bi se odaljili od Liverpula, ali i bodovno poravnali sa Njukaslom. U narednom kolu im predstoji derbi duel protiv Čelzija, te je to sada motiv plus da osvoje sva tri poena. Izvan sastava su – T.Heaton (golman), P.Jones (defanzivac), L.Martinez (defanzivac), D.van de Beek (vezista), M.Sabitzer (vezista), M.Greenwood (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Lindelof, Shaw – Casemiro, Eriksen – Antony, Fernandes, Rashford – Martial

 

Glavni sudija – C.Kavanagh

Predlog za tipovanje – 2 / @1.55 – 0:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Vitality“.

 

NOTINGEM FOREST – ARSENAL 

NOTINGEM FOREST se trenutno nalazi izvan opasne zone, sa tri poena prednosti u odnosu na osamnaestoplasirani Lids Junajted. Stoga, i dalje nisu osigurali i opstanak u ligi i bodovi su im svakako potrebni. Posebno, jer igraju pred svojom publikom, gde su i sakupili veliki većinu poena. Može da ih raduje efikasnost u fazi napada u poslednje vreme, jer redovno dolaze do golova, dok su pred svojom publikom postigli barem po gol na 15 od predhodnih 16 prvenstvenih utakmica. U minulom kolu remizirali su na strani protiv Čelzija, nedavno na svom terenu savladali Brajton i Sautempton, te se svakako nadaju da protiv velikog favorita mogu do pozitivnog ishoda koji bi im sigurno dosta značio. Van stroja su – D.Henderson (golman), S.McKenna (defanzivac), O.Richards (defanzivac), G.Biancone (defanzivac), N.Williams (defanzivac), J.Colback (vezista), J.Shelvey (vezista), C.Wood (napadač), dok je upitan nastup – G.Scarpa (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – Navas – Felipe, Worral, Niakhate – Aurier, Freuler, Mangala, Lodi – Gibbs-White, Johnson – Awoniyi

ARSENAL je tokom vikenda na svom terenu pretrpeo poraz od Brajtona (0:3) i time i definitivno stavi „kraj“ na borbu za naslov prvaka Premijer lige. Naime, imaju četiri poena manje u odnosu na lidera Mančester Siti koji ima i meč manje od njih odigran, te je jasno da je sve gotovo. Videćemo kako će to uticati na mladu londonsku ekipu u poslednjim utakmicama u sezoni, odnosno da li će se negativno odraziti na njihovu igru. Ipak, Arsenal u poslednje vreme generalno ima dosta problema u fazi defanzive, te su i primili podosta golova – 17 na poslednjih devet duela, od kojih su samo jednom sačuvali svoju mrežu. Izvan sastava su – T.Tomiyasu (defanzivac), W.Saliba (defanzivac), O.Zinchenko (defanzivac), M.Elneny (vezista), G.Martinelli (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Ramsdale – White, Kiwior, Gabriel, Tierney – Xhaka, Partey – Saka, Odegaard, Trossard – Jesus

 

Glavni sudija – A.Taylor

Predlog za tipovanje – D1+ / @1.55 – 1:0

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 18:30 na stadionu „City Ground“.

 

Predlog bez analize

VULVERHEMPTON – EVERTON

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – X2 / @1.50 – 1:1

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Molineux“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje