subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 5. kolo (petak)

BORUSIJA DORTMUND – HOFENHAJM

BORUSIJA DORTMUND je nakon neverovatnog poraza na svom terenu od Verder Bremena 2:3 (kada su sve do 89. minuta susreta imali prednost od dva gola razlike, a na kraju ostali bez ijednog boda), uspela na gostovanju da savlada berlinsku Hertu (0:1). Stoga, u prva četiri kola uspeli su da osvoje devet bodova i da trenutno budu na deobi treće pozicije na tabeli. U proteklom šampionatu nisu imali problema sa postizanjem pogodaka (85), ali je defanziva bila porozna koja je svojim protivnicima dopustila čak 52 gola, a nešto slično se očekuje i ovoga puta. Popularni „Milioneri“ su na svom terenu bili zaista sjajni – 13 pobeda na 17 odigranih utakmica uz u proseku preko tri postignuta gola po meču! Van stroja su – M.Morey (defanzivac), M.Dahoud (vezista) S.Haller (napadač), dok su upitni nastupi – D.Malen (napadač), K.Adeyemi (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – G.Kobel – T.Meunier, N.Schlotterbeck, M.Hummels, R.Guerreiro – S.Ozcan, J.Bellingham – T.Hazard, M.Reus, J.Brandt – A.Modeste

HOFENHAJM je nakon uvodnog poraza krenuo sa dosta dobrim izdanjima, te su trenutno u seriji od tri uzastopna trijumfa, te su upravo u grupi timova sa devet sakupljenih poena, koliko ima i njihov naredni rival. Klub iz Zinshajma za sada u proseku daje tačno dva gola po meču, dok su sa druge strane primili pet pogodaka. To je svakako očekivano, jer Hofenhajm „po pravilu“ igra veoma efikasne duele. Minule sezone nisu uspeli da izbore plasman u neka od evropskih takmičenja, a upravo to im je cilj u novom prvenstvu. Izvan sastava su – P.Pentke (golman), B.Hubner (defanzivac), E.Bicakcic (defanzivac), S.Nsoki (defanzivac), I.Bebou (napadač).

Očekivani sastav (3-5-2) – O.Baumann – O.Kabak, K.Vogt, K.Akpoguma – R.Skov, G.Promel, D.Geiger, S.Rudy, Angelino – A.Kramaric, M.Dabbur

 

Predlog za tipovanje – 1-3I&3+ / @1.70 – 1:0 (1:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje