petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

U četvrtak su na programu dva duela Serije A.

20:45h Bolonja-Salernitana

Bolonja je dosta loše počela novu sezonu. U tri kola samo 1 osvojen bod je zaista malo od tima koji želi da bude na sredini tabele,pa čak i da pretenduje na gornji deo. To su bili planovi pre početka sezone. Istina, nije im ni raspored išao na ruku jer su u prva tri kola imali duele sa Interom i Milanom i te mečeve su izgubili, a nerešeno su odigrali protiv Verone. U ovaj meč ulaze nakon poraza od Milana. Taj meč su odigrali jako loše. Od samog rezultata i poraza mnogo više brine igra Bolonje. Bolonja je na tom meču odigrala zaista loše. Nisu imali niti jedan jedini šut u okvir gola protivnika. Jedina dobra stvar je što su uspeli da završe sa 11 igrača, tj niko nije dobio crveni karton. U mesecu septembru Bolonju očekuju bitni mečevi sa Salernitanom, Specijom, Empolije. To su mečevi na kojima Bolonja mora da uzme bodove. Ukoliko žele višlju poziciju na tabeli ovakvi mečevi su pod moranjem. Što se tiče meča sa Salernitanom, prethodne sezone su slavili kući i odigrali nerešeno u gostima. U oba ta meča strelac je bio Arnautović i on će biti najveća pretnja i na današnjem meču. Dobro je počeo sezonu, bio je strelac na dva meča Bolonje, tj sve golove Bolonje ove sezone postigao je Arnautović.

Posle tri meča, dva u ligi i jedan u kupu na kojima Salernitana nije postigla niti jedan gol, usledio je meč sa Sampdoriom gde su sve naplatili. Odigrali su jedan sjajan meč i do vrha napunili mrežu tima iz Đenove. Pobeda od 4-0 je poprilično podigla samopouzdanje ekipi iz Salerna pa sada sa velikim entuzijazmom dolaze u Bolonju u pokušaju da nastave dobar niz rezultata. Dosta igrača je dovela Salernitana u toku prelaznog roka, a koliko je dobro odrađen taj prelazni rok,najbolje govori podatak da su sva 4 gola na meču sa Sampdoriom postigli igrači koji su došli tokom leta. To je samo još jedan od niza podaka u koristi toga da Davide Nikola zaista radi odličan posao sa Salernitanom. Salernitana je meč protiv Sampdorije odigrala onako kako su odigrali ceo drugi deo prošle sezone. Krenuli su od samog starta napadački i došli do ranog gola. Kasnije su se opustili i golovi su se ređali. Salernitana se najbolje oseća u takvom, ofanzivnom stilu igre, i nema sumnje da će tako ući i u ovaj duel sa Bolonjom.

Očekivani sastavi:

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Bonifazi, Medel, Lykogiannis; Kasius, Dominguez, Schouten, Soriano, Cambiaso; Oriolini, Arnautovic

Salernitana possible starting lineup:
Sepe; Bronn, Gyomber, Fazio; Candreva, Coulibaly, Maggiore, Vilhena, Mazzocchi; Dia, Bonazzoli

Prognoza: Ukoliko pogledamo forme ekipa, statistuku pređašnjih duela, nekako je najrealnije da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.70 – 1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje