petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja La liga.

21h Selta-Kadiz

Selta u ovo kolo ulazi u dobrom raspoloženju. U prva tri kola su osvojili 4 boda što je sasvim zadovoljavajuće. U ovo kolo ulaze nakon prve pobede u sezoni koju su ostvarili na gostovanju ekipi Đironi i to minimalnim rezultatom. Strelac na tom meču je bio, naravno, Aspas. Aspas je nastavio tamo gde je stao prethodne, pa i onih sezona pre. On je godinama alfa i omega što se tiče napada Selte i to se po svemu sudeći neće dugo promeniti. Generalno Selta je ekipa koja voli da napada, voli da pritiska rivala, stvara šanse. U prva tri kola su dali 4 gola, što je sasvim zadovoljavajuće. Odbrana je deo tima koji im stvara probleme. U prva dva kola su primili 6 golova. Na oba meča se dogodila ista situacija. Krenuli su jako dobro, mleli rivala i onda su odjednom pali, nestali sa terena i dozvolili protivnicima da se razmašu. To je generalno nešto što ih prati godinama. Godinama Selta važi za tim koji ima kvalitetan napad i lošu odbranu. Takođe segment igre koji treba da poprave jeste igra na domaćem terenu. Oni su prethodne sezone bili druga najgora domaćinska ekipa u ligi. Nisu ni ove sezone počeli baš najbolje kod kuće jer imaju 1 osvojen bod i gol razliku 3/6.

Kadiz je počeo sezonu jako loše. U prva tri kola isto toliko poraza. Od samih poraza mnogo više brine sama igra Kadiza. Oni su u ta tri kola primili 7 golova, a nisu postigli niti jedan. U ovo kolo ulaze nakon 4 primljena gola protiv Atletik Bilbaa i to na domaćem terenu. Zaista loše izgledaju na terenu, od odbrane do napada. Ajde, napad još i stvara neke prilike, doćiće i gol kad tad,ali šta da se radi sa odbranom. Dopuštaju ogroman broj prilika rivalima. U proseku preko 10 šuteva imaju protivnici ka njihovom golu i naravno da će neki od šuteva završiti i u golu. Moraju da poprave taj segment igre ukoliko žele da izbegnu ispadanje. Prethodne sezone su za dlaku izbegli ispadanje,ali ukoliko se nešto drastično ne promeni mogli bi ove godine ostati i ispod crte.

Očekivani sastavi:

Celta Vigo possible starting lineup:
Marchesin; Mallo, Aidoo, Nunez, Galan; Rodriguez, Beltran, Veiga, Cervi; Aspas, Perez

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Zaldua, Hernandez, Fali, Espino; Alejo, Alex, Alarcon, Arzamendia; Perez, Negredo

Prognoza: S obzirom na stil igre Kadiza i veliki broj prilika koje dopuštaju rivalu, mogla bi Selta na ovom meču da postigne 2 ili više golova.

Tip: domaćin 2+ @ 2.00 – 3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje