utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 7. kolo (nedelja)

BAJER LEVERKUZEN – BORUSIJA MEHENGLADBAH

BAJER LEVERKUZEN nakon tri uvodna remija u narednij tri duela je ostvario isto toliko pobeda, te se nalaze u veoma dobroj formi od samog starta sezone u Bundesligi, ali i u Ligi Evrope. Iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, pogotovo u fazi napada, gde su do sada postigli 10 pogodaka. Popularni „Farmaceuti“ su prošle sezone ostali bez plasmana u Ligu Šampiona, što je i ove godine to njihov glavni cilj. Kako je konkurencija za sam vrh tabele veoma velika i jaka, od posebnog značaja biće dueli protiv direktnih konkurenata, te na susretima na svom stadionu naprosto moraju da dolaze do pozitivnog rezultata. Van stroja su – S.Arias (defanzivac), Paulinho (napadač), P.Schick (napadač), C.Aranguiz (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3)L.Hradecky – M.Weiser, S.Bender, J.Tapsoba, D.Sinkgraven – K.Demirbay, J.Baumgartlinger, N.Amiri – L.Bailey, L.Alario, M.Diaby

BORUSIJA MEHENGLADBAH kao i njihov naredni rival, se takođe nalazi u izuzetno dobroj seriji rezulata, a posebno „plene“ svojim nastupima u grupnoj fazi Lige Šampiona (u konkurenciji Intera, Real Madrida i Šahtjora zauzimaju prvo mesto uz čak 10 datih golova na tri utakmice). I „Koltovi“ kao primarni zadatak imaju plasman među TOP 4 tima Bundeslige, te veoma motivisani i sa velikom dozom samopouzdanja odlaze na predstojeće gostovanje. Za goste neće nastupiti – A.Poulsen (defanzivac), D.Zakaria (vezista), L.Beyer (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)Y.Sommer – S.Lainer, M.Ginter, N.Elvedi, R.Bensebaini; J.Hofmann, F.Neuhaus – P.Herrmann, L.Stindl, M.Thuram – A.Plea

 

Mišljenje urednika: Susret dva veoma kvalitetna kluba koji se istovremeno nalaze u sjajnim serijama rezultata, te će i jedni i drugi biti motivisani da nastave sa odličnim partijama. Veliko je pitanje ko je bliži pobedi, šanse su podjednake, ali gledajući njihove utakmice od starta sezone, predstojeći susret bi trebao da donese golove sa obe strane, imajući u vidu da oba tima poseduju veliki kvalitet u fazi napada i da su veoma raslopoženi za postizanje pogodaka.

Predlog za tipovanje GG / @1.60 – 4:3

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 18h na stadionu „BayArena“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje