petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – (sreda)

MAJNC – UNION BERLIN

MAJNC se u ovom momentu nalazi na deobi poslednjeg mesta na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova. Popularne „Petice“ igraju veoma lošu sezonu, te im do kraja šampionata predstoji velika „borba“ za opstanak u elitnog rangu. Nakon 19 odigranih utakmica imaju samo jednu jedinu pobedu, što je bez dileme prava katastrofa. Ipak, i dalje naravno imaju šanse da izbegnu ispadanje iz lige, ali naprosto moraju što pre da podignu nivo svoje igre, a samim tim i ostvarenih rezultata. Ne primaju preveliki broj golova, ali sa druge strane ogromnih problema imaju u fazi napada sa postizanjem pogodaka, jer su do sada samo u 14 navrata zatresli mrežu svojih rivala, te su najneefikasniji tim u Bundesligi. Igraju dosta „čvrste“ mečeve, jer na poslednjih 10 susreta u nacionalnom prvenstvu na svakoj od njih je postignuto maksimum dva gola. Naredni duel ima ogromnu važnost za njih i sam pristup mora da im bude maksimalno fokusiran i bez prava na velike „greške“, jer bi ih potencijalno novi poraz potpuno „dotukao“. Izvan sastava su – L.Jae-Sung (vezista), N.Weiper (napadač), B.Gruda (napadač), dok je upitan nastup – S.Bell (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) Zentner – Widmer, Van den Berg, Caci, Mwene – Krauss, Barreiro – Burkardt, Amiri, Onisiwo – Ajorque

UNION BERLIN je tokom vikenda prema očekivanjima pretrpeo novi poraz na gostovanju protiv RB Lajpciga (2:0). Samim tim, trenutno imaju samo dva poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, te i njima predstoji „strepnja“ za opstanak u ligi. Berlinski tim ove sezone prikazuje daleko, daleko slabije partije , dok su i minulom prvenstvu zauzeli mesto u TOP 4 tima i plasirali se u Ligu Šampiona. Kao i njihov naredni rival, tako i oni ne primaju mnogo golova, ali i ne postižu, odnosno postigli su dosta skromnih 18 pogodaka. Za sada su ubedljivo najslabiji gost u ligi sa osam poraza na deset odigranih utakmica. Van stroja su – J.Juranovic (defanzivac), J.Roussillon (defanzivac), C.Trimmel (defanzivac), A.Kral (vezista), dok su neizvesni nastupi – F.Ronnow (golman), D.Leite (defanzivac).

Očekivani sastav (3-5-2) – Schwolow – Knoche, Vogt, Doekhi – Leite?, Khedira, Schafer, Tousart, Gosens – Volland, Hollerbach

 

Glavni sudija – M.Petersen

Predlog za tipovanje – 0-2 / @1.65 ili P/K X / @1.70  (1:1/1:1)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 18:30 na stadionu „Mewa Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko isprati!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje