nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 12. kolo (utorak)

KRISTAL PALAS – VULVERHEMPTON

KRISTAL PALAS se trenutno nalazi na 13. poziciji na tabeli sa 10 osvojenih bodova, ali imaju i dve utakmice manje odigrane. Tokom vikenda remizirali su u susretu bez golova na gostovanju kod Lester Sitija. Popularni „Orlovi“ nisu previše efikasni u fazi napada sa svega 10 postignutih pogodaka, ali sa druge strane imaju i dosta čvrstu odbranu koja je do sada primila 12 golova. Ne dolaze tako lako do pobeda (svega dva trijumfa), ali i ne gube olako mečeve (tri poraza i to od ponajboljih ekipa u ligi) – Arsenala, Mančester Sitija i Čelzija), te najveći deo njihovim susreta je okončan bez pobednika (4). Izvan sastava su – J.Butland (golman), N.Clyne (defanzivac), N.Ferguson (defanzivac), C.Richards (defanzivac), W.Hughes (vezista), J.McArthur (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) V.Guaita – J.Ward, J.Andersen, M.Guehi, T.Mitchell – E.Eze, C.Doucoure, J.Schlupp – M.Olise, O.Eduard, W.Zaha

VULVERHEMPTON je napokon u proteklom kolu uspeo da stigne do svoje tek druge pobede u novoj sezoni, otkako su na svom terenu sa minimalnih 1:0 (iz penala) savladali novajliju u ligi, Notingem Forest. „Vukovi“ i dalje nisu imenovali novog šefa struke nakon odlaska Bruna Laža, te funkciju glavnog trenera još uvek vrši – Stiv Dejvis. Vulverhempton za sada katastrofalne partije prikazuju na gostovanjima, jer su uspeli da sakupe samo jedan jedini poen nakon pet odigranih utakmica, što je zaista izuzetno loš učinak. I dok ne primaju veliki broj pogodaka (12), imaju ogromnih problema sa realizacijom u fazi napada, jer su na do sada 10 odigranih mečeva postigli svega četiri gola, te su ubedljivo najneefikasniji tim u prva četiri profesionalna ranga engleskog fudbala. Pritom, upravo imaju dosta izostanaka sa ofanzivnim igračima – P.Neto (napadač), Chiquinho (napadač), S.Kalajdzic (napadač), R.Jimenez (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) J.Sa – N.Semedo, M.Kilman, N.Collins, R.Ait-Nouri – R.Neves, B.Traore, M.Nunes – A.Traore, D.Costa, D.Podence

 

Mišljenje urednika: Predstoji nam utakmica dva tima koji imaju nekoliko sličnih karakteristika u dosadašnjem toku šampionata – ni jedni ni drugi ne dolaze tako lako do pobeda, ne primaju veliki broj golova, a oba tima i nisu preterano efikasno, što se posebno odnosi na gostujući sastav. Kada na sve to dodamo i tradiciju koja kaže da na poslednjih devet međusebnih duela ova dva tima nije postignuto više od dva gola po meču, sam se izdvaja zaključak da je pred nama vrlo lako i izvesno jedan ne preterano efikasan susret.

 

Glavni sudija – D.Coote

Predlog za tipovanje – 0-1I&0-2II / @1.55 – 2:1 (0:1)

Utakmica je na programu u utorak sa početkom od 21:15 na stadionu „Selhurst Park“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje