četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS – playoff,najava ,predlozi za klađenje (UTORAK-noć)

U noći između ponedeljka i utorka se nastavlja MLS plej of. Na programu su dve utakmice, a mi smo za vas spremili najavu jednog meča.

03:30h Dallas-Minesota

Nakon prošlosezonskog lošeg izdanja i ne ulaženja u plej of, Dalas je ove sezone odigrao mnogo bolje. Oni su regularni deo šampionata završili na trećem mestu. Izjednačili su rekord franšize po broju osvojenih bodova. Ove sezone su bili prilično impresivni na domaćem terenu gde samo 3 puta nisu pobedili. Takođe, mora da se pohvali i njihova odbrana koja je bila zaista impresivna. Samo je Filadelfija primila manje golova od njih. Napad je takođe bio dosta dobar. Sve u svemu jedna veoma kvalitetna,takmičarska ekipa koja bi mnogima mogla žestoko da pomrsi konce. Biće im ovo prvi put da u uvodnoj fazi plej ofa imaju prednost domaćeg terena, što u njihovom slučaju nije zanemarljivo, upravo zbog gore napisanog teksta. Pre samo mesec dana su igrali protiv Minesote na gostovanju i pobedili su sa ubedljivih 3-0.

Minesota je mesto u plej ofu obezbedila u poslednjem kolu kada su slavili protiv Vankuvera na domaćem terenu. Tokom cele sezone su bili prilično neubedljivi, zapravo period između juna i avgusta,gde su slavili na 6 mečeva je bio odlučujući u njihovoj borbi za plej ofa. Minesota je ekipa koja igra prilično otvoren fudbal. Igraju na gol više, imaju kvalitetan napad,ali što se tiče odbrane, e pa tu ima baš mnogo prostora za napredak. Nemaju previše jaku odbranu i to ih je koštalo dosta bodova tokom cele sezone. Zbog takve otvorene igre oni su često igrali mečeve gde su oba tima davala golove. Nemaju previše dobrih iskustava protiv Dalasa, tj dosta se muče protiv timova koji su ofanzivno jaki.

Prognoza: Dalas je favorit na ovom meču i mogli bi postići nekoliko golova.

Predlog za klađenje : domaćin 2+ @ 1.80 – 1:1 (2:1 posle penala)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje