subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 17. kolo (nedelja)

ČELZI – MANČESTER SITI

ČELZI u poslednje vreme ne ostvaruju dobre rezultate, jer su zabeležili samo jednu pobedu na predhodnih pet prvenstvenih susreta. Stoga, trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli, te su im bodovi iz ove utakmice preko potrebni, kako bi se vratili među TOP 4 tima Premier lige. Londonski klub sa 18 primljenih pogodaka do sada ima jednu od najboljih defanziva u ligi, dok su sa druge strane i veoma efikasni, te u proseku postižu dva gola po meču. Kada su utakmice na domaćem terenu u pitanju, „Plavci“ su drugi najbolji tim u tom pogledu – četiri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz uz svakako pozitivnu gol razliku +10. Ove sezone upravo u derbi susretima, protiv najjačih klubova u šampionatu, prikazivali su svoja najslabija izdanja (bili su uglavnom veoma oprezni, nisu forsirali svoj stil igre, već su imali ziheraški pristup utakmicama), ali vreme je da londonski klub upravo u ovakvim duelima pokaže sav svoj kvalitet (da „ide“ na pobedu) i opravda izuzetno veliku svotu novca koju su potrošili minulog leta na brojna pojačanja. Biće oslabljeni neigranjem – R.James (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)E.Mendy – C.Azpilicueta, T.Silva, K.Zouma, B.Chillwell – N.Kante, M.Kovacic – C.Pulisic, M.Mount, T.Werner – O.Giroud

MANČESTER SITI je nakon dosta „kikseva“ na samom startu sezone, podigao nivo svoje forme, te nisu pretrpeli poraz na poslednjih utakmica u Premier ligi (četiri pobede i dva remija). Aktuelni viceprvak nije tako efikasan kao ranijih sezona, za njihove standarde tek 21. postignut pogodak na 14 odigranih duela, ali su zato itekako „zategli“ defanzivu, koja je do ovog kola primila najmanji broj golova – 12. Posebno „čvrste“ duele igraju na gostovanjima, gde na sedam odigranih mečeva imaju gol razliku 7:5 (ubedljivo najmanji broj golova postignuto je na njihovim susretima kada je reč o utakmicama na strani). Ni popularni „Građani“ ne mogu da se pohvale dobrim partijama protiv timova sa vrha tabele – nerešeni ishodi sa Liverpulom, Mančester Junajtedom, te porazi od Totenhema i Lester Sitija. Primetno je da ne dominiraju u samom toku utakmica, kao što su to tokom predhodnih godina radili, te posebno utakmice protiv najkvalitetnijih rivala igraju, pre svega oprezno i bez „zaletanja“. Za goste neće nastupiti – Ederson (prvi golman), E.Garcia (defanzivac), K.Walker (defanzivac), G.Jesus (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)Z.Steffen – J.Cancelo, R.Dias, J.Stones, B.Mendy – Rodri, I.Gundogan, K.De Bruyne – R.Sterling, S.Aguero, R.Mahrez

 

Glavni sudijaA.Taylor

Predlog za tipovanje – 1X / @1.65 – 1:3

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu “Stamford Bridge”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje