petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 14. kolo (nedelja)

BORUSIJA DORTMUND – VOLFZBURG

BORUSIJA DORTMUND se trenutno nalazi na tek šestom mestu na prvenstvenoj lestivici, što svakako ne zadovoljava ambicije ovog kluba. Stoga, u nastavaku šampionata su im neophodni dosta bolji rezultati, kako bi na kraju sezone izborili plasman u Ligu Šampiona (što je njihov primarni cilj). Na poslednjih pet utakmica u Bundesligi, ostvarili su samo jedan trijumf, te sa velikim imperativom pobede ulaze u naredni meč. Popularni „Milioneri“ su veoma efikasni, te u proseku postižu dva gola po meču. Ipak, problemi postoje u fazi odbrane (na predhodnih sedam duela nisu uspeli da sačuvaju svoju mrežu netaknutom), gde nisu na zavidnom nivou, a posebno primaju dosta pogodaka kada igraju na svom terenu. Veliki „podstrek“ za domaćine predstavlja povratak najboljeg strelca ekipe – E.Haaland (10 golova), koji se oporavio od povrede i biće u konkurenciji za predstojeću utakmicu. Borusija Dortmund ovoga puta ima ulogu favorita protiv tima koji im „dosta leži“, jer su na poslednjih 10 međusebnih susreta, zabeležili čak devet pobeda. Van stroja su – M.Schmelzer (defanzivac), T.Hazard (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)R.Burki – T.Meunier, M.Akanji, M.Hummels, R.Guerreiro – E.Can, A.Witsel – J.Sancho, M.Reus, G.Reyna – Y.Moukoko

VOLFZBURG je u dosadašnjem delu šampionata prikazivao veoma dobra izdanja, te se u ovom momentu zauzimaju petu poziciju na tabeli, a pretreli su samo jedan poraz do sada (najmanje od svih timova u ligi /na gostovanju protiv Bajern Minhena). Ipak, „Vukovi“ su znatno veći deo svojih bodova osvojili kod kuće, dok na gostovanjima beleže dosta slabije rezultate – osvojili su samo sedam poena na šest odigranih utakmica na strani. Videćemo da li u nastavku sezone mogu da zadrže nivo svojih igara, a sada im pripada podređena uloga protiv ekipe koja im je tokom poslednjih godina „prava noćna mora“. Za goste neće nastupiti – P.Pervan (golman), A.Mehmedi (napadač), M.Phillip (napadač), dok su se nedavno oporavili od koronavirusa – M.Arnold (vezista), M.Lacroix (defanzivac), X.Schlager (vezista), J.Roussillion (defanzivac), te je pitanje u da li su maksimalno spremni za naredni duel.

Očekivani sastav (4-2-3-1)K.Casteels – K.Mbabu, M.Lacroix, J.Brooks, J.Roussillon – X.Schlager, J.Guilavogui – B.Baku, R.Steffen, J.Brekalo – W.Weghorst

 

Predlog za tipovanjeD2+ / @1.602:0

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15:30 na stadionu „Signal Iduna Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje