petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 18. kolo (petak)

LIVERPUL – LESTER SITI

LIVERPUL je u prvom kolu nakon reprezentativne pauze uspeo da osvoji ceo „plen“ na gostovanju kod Aston Vile (1:3). Pre toga, imali su i dva trijumfa protiv Totenhema i Sautemptoma, te se nalaze u seriji od tri vezane prvenstvene pobede. Trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli sa 25 osvojenih poena, odnosno pet bodova manje u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem, ali uz utakmicu manje odigranu. Popularni „Redsi“ su pred start sezone bili jedni od glavnih favorita za osvajanje Premier lige, ali nakon izuzetno slabog ulaska u novi šampionat, jasno je da od toga ovoga puta nema ništa. Svakako, sada će primarni cilj biti mesto među TOP 4, stoga moraće da nastave u pobedničkom ritmu, jer je ove sezone konkurencija za sam vrh prvenstvene lestvice čini se nikad jača i kvalitetnija. Liverpul za sada daleko bolje partije i rezultate ostvaruje upravo na svom terenu – pet trijumfa nakon osam odigranih duela uz pozitivnu gol razliku 21:8. Van stroja su – J.Milner (vezista), A.Melo (vezista), C.Jones (vezista), L.Diaz (napadač), D.Jota (napadač), R.Firmino (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) Alisson – T.Alexander-Arnold, I.Konate, V.Van Dijk, A.Robertson – Fabinho, T.Alcantara, H.Elliott – M.Salah, D.Nunez, F.Carvalho

LESTER SITI nije dobro nastavio sezonu nakon pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru, otkako su na svom terenu pretrpeli izuzetno ubedljiv poraz od Njukasla (0:3). Očigledno je da „Lisice“ nisu na nivou iz predhodnih sezona, kada su bili u samom vrhu tabele, ovoga puta situacija je znatno drugačija, te imaju samo četiri poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. Zaista ogromnih problema imaju u fazi odbrane, te sa 28 primljenih golova do sada jedan su od defanzivno „najporoznijih“ timova u Premier ligi. Pritom, biće oslabljeni neigranjem – J.Evans (defanzivac), R.Bertrand (defanzivac), J.Justin (defanzivac), R.Pereira (defanzivac), J.Maddison (vezista / 7 golova i 4 asistencije), dok je upitan nastup – D.Praet (vezista).

Očekivani sastav (4-3-2-1) – J.Ward – T.Castagne, D.Amartey, W.Faes, L.Thomas – W.Ndidi, Y.Tielemans, K.Dewsbury-Hall – A.Perez, H.Barnes – P.Daka

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje – 1&2-5 / @1.75 – 2:1

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „Anfield“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje