utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak se nastavlja takmičenje u La ligi. Na programu je nekoliko veoma zanimljivih duela, a mi smo za vas spremili najavu istih.

19:15h Kadiz-Almerija

Kadiz nije počeo baš najbolje ovu sezonu. Pre prekida su imali samo 11 osvojenih bodova i to ih je dovelo do pretposlednjeg mesta na tabeli. Ono što dodatno stvara problem jeste i njihova efikasnost. Kadiz je tim koji je ove sezone postigao najmanje golova, svega 9. Dakle, manje od jednog gola po meču postižu. Ipak, pred sam kraj prethodnog dela sezone, napravljen je pomak u igri. Prvo su savladali Atletiko Madrid 3-2, da bi zatim bili poraženi 2-1 od Real Madrida. U ta dva meča su postigli 4 gola, a na preostalih 12 samo 5. Dovoljan dokaz da se napad malkice popravio. Ono što im uliva nadu da mogu da se poprave jesu i pripremne utakmice. Odigrali su nekoliko prijateljskih mečeva i bili su jako dobri. Posebno je bio dobar napad. Dali su 4 gola Mančester Junajtedu, 3 Romi,3 Vulverhemptonu. Dakle, čak 10 postignutih golova protiv 3 veoma kvalitetna tima,u ma kakvim sastavima oni igrali. Ta dobra ofanzivna igra daje nadu da bi Kadiz mogao da napravi nešto u nastavku sezone i spase se.

Rolerkoster sezona Almerije za sada. Sezonu su počeli sjajno, davali golove, osvajali bodove,ali su onda prodali Sadika i sve je palo. Pali su žestoko u formi i gubili su na sve strane, da bi pred sam kraj prethodnog dela sezone ponovo zaigrali znatno bolje. Almerija je tim koji igra znatno bolje na domaćem terenu nego na strani. Na gostovanjima su jedna od najgorih ekipa u ligi. Almerija je tim koji voli da igra otvoren fudbal. Vole da se nadigravaju sa rivalima i neretko njihovi mečevi budu puni golova. Oni su takođe odigrali nekoliko prijateljskih mečeva i kao i njihov rival Kadiz, zabeležili su sasvim solidne rezultate. Kao uvertira pred ovaj meč poslužio je Lacio kojeg su dobili sa 2-0. Sigurno da su im dobri rezultati u prijateljskim mečevima podigli moral i da sa velikim očekivanjima ulaze u ovaj meč.

Očekivani sastavi:

Cadiz possible starting lineup:
Ledesma; Carcelen, Fali, Cala, Espino; Alejo, Fede, Alcaraz, Sobrino; Lozano, Perez

Almeria possible starting lineup:
Martinez; Pozo, Kaiky, Babic, Akieme; Baptistao, Robertone, De la Hoz, Melero, Embarba; Toure

Prognoza: Duel dva tima koja su trenutno u dosta dobroj napadačkoj formi bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.95   1-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje