ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 2. kolo (ponedeljak)

VEST HEM JUNAJTED – LESTER SITI

VEST HEM JUNAJTED je pobedom na gostovanju protiv Njukasla (2:4) započeo novu sezonu, iako su na tom meč u dva navrata „jurili“ prednost domaćina. Londonski klub je tako potvrdio da ima veoma kvalitetan tim, koji traži svoje mesto u gornjem delu tabele na kraju sezone. U napadu imaju dosta pojedinaca koji mogu biti itekako opasni, a deluje da je najslabiji deo tima na štoperskim pozicijama. Minule sezone na svom terenu su prikazivali zaista sjajne partije, a jedino je Mančester Siti kao domaćin osvojio veći broj bodova od njih. Izvan sastava je – A.Masuaku (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) L.Fabianski – V.Coufal, C.Dawson, A.Ogbonna, A.Cresswell – T.Soucek, D.Rice – J.Bowen, P.Fornals, S.Benrahma – M.Antonio

LESTER SITI je takođe trijumfom „otvorio“ novi šampionat, otkako su kod kuće sa minimalnih 1:0 savladali Vulverhemtpon. Popularne „Lisice“ su sačuvale „okosnicu“ svog tima, pritom doveli nekoliko veoma kvalitetnih pojačanja, te se i ove sezone od njih očekuje „napad“ na sam vrh tabele, odnosno među TOP 4 tima. U proteklom prvenstvu bolje partije prikazivali su na strani nego na svom terenu, te su prema broju osvojenih bodova bili treći najbolji gostujući klub u Premier ligi. Van stroja su – J.Justin (defanzivac), W.Fofana (defanzivac), R.Bertrand (defanzivac), J.Evans (defanzivac), N.Mendy (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1) K.Schmeichel – R.Pereira, C.Soyuncu, D.Amartey, T.Castagne – W.Ndidi, Y.Tielemans -J.Maddison, H.Barnes, A.Perez – J.Vardy

 

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – GG / @1.65  4:1

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na Olimpijskom stadionu u Londonu.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje