četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 21. kolo (ponedeljak)

FULAM – TOTENHEM

FULAM je u proteklom kolu pretpeo miminalan poraz na gostovanju protiv Njukasla (1:0), dok pri nerešenom rezultatu nisu uspeli da realizuju jedanaesterac. Time, prekinuli su svoji izuzetno dobar niz rezultata od četiri uzastopne prvenstvene pobede. Fulam se trenutno nalazi na čak sedmoj poziciji na tabeli sa 14 bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu, te neće imati nikakvih problema oko opstanka, što je svakako njihov prevashodni cilj u povratničkoj sezoni u elitnom rangu engleskog fudbala. Imaju i priliku da se „bore“ za izlazak u Evropu naredne takmičarske godine, ali usled izuzetno velike i jake konkurencije, to je zaista malo izvesno. Za sada igraju izuzetno efikasne utakmice, jer imaju gol razliku 32:29, što je u proseku preko tri gola po meču. Londonski sastav upravo pred svojim fanovima i prikazuje svoje ponajbolje partije – pet pobeda, tri remija i dva poraza uz pozitivnu gol razliku 18:15. Nema dileme da će imati velikog motiva protiv gradskog rivala (nedavno su „srušili“ i Čelzi na svom terenu), posebno imajući u vidu podatak da su predhodni put savladali Totenhem još pre tačno 10 godina. Izvan sastava su – N.Kebano (vezista – 4 asistencije), dok je upitan nastup – S.Duffy (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)B.Leno – K.Tete, I.Diop, T.Ream, A.Robinson – J.Palhinha, H.Reed – B.Decordova-Reid, A.Pereira, Willian – A.Mitrovic

TOTENHEM je vezao dva poraza u nizu, odnosno zabeležili su samo jedan trijumf na predhodnih pet utakmica u sklopu Premijer lige. Svakako, učinak koji ne zadovoljava njihove ambicije koje su usmerene ka pozicijama među TOP 4 tima i plasmanu u Ligu Šampiona. Stoga, popularni „Pevci“ moraju što pre da se „probude“ i da krenu sa znatno boljim partijama i rezultatima, jer zaista vlada žestoka konkurencija za sam vrh tabele. Generalno nemaju problema sa realizacijom, jer su na 20 odigranih utakmica do sada postigli veoma zadovoljavajućih 39 pogodaka. Ipak, poteškoće postoje u fazi defanzive, koja je posebno u poslednje vreme posebno „porozna“ i dosta olako primaju golove. U dosadašnjem toku šampionata na gostovanjima imaju učinak od – četiri trijumfa, tri nerešena ishoda i tri poraza uz gol razliku 18:16. Napomenuli smo da je tradicija ovoga puta na njihovoj strani – sedam pobeda na poslednjih osam međusebnih duela protiv Fulama (uz jedan remi), ali je trenutno forma u ovom momentu zasigurno na strani domaćina. Biće oslabljeni neigranjem – L.Moura (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3)H.Lloris – C.Romero, E.Dier, B.Davies – Emerson, P.Hojbjerg, R.Bentancur, I.Perisic – D.Kulusevski, H.Kane, Son

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.60 – 0:1 (0:1)

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 21h na stadionu „Craven Cottage“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje