četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 19. kolo (petak)

AUGZBURG – BAJER LEVERKUZEN

AUGZBURG je nastavak sezone „otvorio“ sa dva poraza i jednim trijumfom. Trenutno se nalaze na 14. poziciji na tabeli sa samo dva poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. Samim tim, dok kraja prvenstva ih očekuje velika borba za opstanak u elitnom rangu takmičenja. U tekućem šampionatu bolje partije i rezultate beleže na gostovanju nego na svom terenu, jer su trenutno najslabiji domaći tim u ligi (gledajući broj osvojenih bodova). Mogu da budu dosta „opasni“ u fazi napada, ali sa druge strane imaju veoma „poroznu“ defanzivu, koja je do sada primila 33 pogodaka. Van stroja su – Iago (defanzivac – 1. asistencija), R.Oxford (defanzivac), T.Strobl (vezista), R.Vargas (vezista – 1 gol / 1. asistencija), A.Hahn (vezista – 2 gola), E.Demirovic (napadač – 6 gola / 2. asistencije), I.Cardona (napadač).

Očekivani sastav (4-4-2) R.Gikiewicz – R.Gumny, J.Gouweleeuw, F.Uduokhai, D.Colina – A.Maier, B.Engels, A.Rexhbecaj, D.Caligiuri – D.D.Beljo, M.Berisha

BAJER LEVERKUZEN je u minulom kolu prekinio svoju seriju pobeda (koja je iznosila pet vezanih prvenstvenih utakmica), otkako su na svom terenu pretrpeli poraz od Borusije Dortmund (0:2). Stoga, u naredni duel ulaze sa motivom da se vrate „na put“ trijumfa koji su im svakako neophodno, kako bi se bodovno približili timovima na vrhu tabele. U ovom momentu zaostaju 10 poena u odnosu na poslednje mesto koje vodi u Ligu Šampiona, što svakako nije nedostižno, ali nemaju prostora za nove slabe rezultate. Popularni „Farmaceuti“ moraju da „poprave“ svoja izdanja upravo na strani u drugom delu sezone, što su i počeli da rade, jer su na poslednja dva gostovanja uspeli da ostvare maksimalan učinak. Pritom, od dolaska novog trenera – Ćavija Alonsa svakako je primentan njihov napredak u samoj igri. Gosti su favoriti, a „na ruku“ im ide i tradicija koja ukazuju da nisu pretrpeli nijedan poraz na poslednjih 12 odlazaka u Augzburg. Izvan sastava su – A.Lunev (golman), C.Aranguiz (vezista – 1 gol), dok su upitni nastupi – C.Hudson-Odoi (vezista – 1. asistencija), P.Schick (napadač – 2 gola).

Očekivani sastav (3-4-3) – L.Hradecky – E.Tapsoba, J.Tah, P.Hincapie – J.Frimpong, R.Andrich, E.Palacios, M.Bakker – M.Diaby, A.Hlozek, F.Wirtz

 

Glavni sudija – M.Fritz

Predlog za tipovanje – X2&2-5 / @1.65 – 1:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „WWK Arena“.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje