četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 32. kolo (petak)

EVERTON – TOTENHEM

EVERTON se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli (ali imaju i jednu utakmicu manje odigranu u odnosu na timove iznad njih), te i dalje imaju šanse za „izlazak“ u Evropu, pre svega to se odnosi na plasman u Ligu Evrope. Popularne „Karamele“ u poslednje vreme ne igraju na visokom nivou, jer su bez trijumfa na predhodna četiri duela (po dva poraza i remija). Ove sezone na gostovanjima prikazuju veoma dobre partije, ali problem postoji kada igraju na svom terenu, gde do sada imaju skor od – pet pobeda, tri nerešena ishoda i sedam poraza uz negativnu gol razliku 20:23. Van stroja su – Y.Mina (defanzivac), A.Doucoure (vezista), J.Gbamin (vezista), F.Delph (vezista), Bernard (napadač), D.Calvert-Lewin (napadač – 14 pogodaka / najbolji golgeter ekipe).

Očekivani sastav (3-4-1-2)J.Pickford – M.Holgate, B.Godfrey, M.Keane – S.Coleman, Allan, G.Sigurdsson, L.Digne – J.Rodriguez – J.King, Richarlison

TOTENHEM u ovom momentu zauzima sedmu poziciju na prvenstvenoj lestvici sa šest bodova zaostatka u odnosu na poslednje mesto koje vodi u Ligu Šampiona naredne sezone. Stoga, za londonsku ekipu je pobeda imperativ na predstojećem duelu, jer jedino kroz Premier ligu mogu da „izbore“ plasman u Ligu Šampiona, nakon ispadanja iz daljeg toka Lige Evrope. „Pevci“ su jedan od efikasnijih timova u ligi sa do sada 52 postignuta pogotka, ali problemi postoje u fazi odbrane, gde vrlo često olako primaju golove (pogotovo u poslednjih 10-tak minuta meča), čime su ostali bez velikog broja bodova ove sezone. Londonski klub je u tekućoj takmičarskoj godini već pretrpeo dva poraza od Evertona (u prvenstvu i FA Kupu), te će sada sasvim sigurno želeti da se „osvete“. Za goste neće nastupiti – B.Davies (defanzivac), M.Doherty (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3)H.Lloris – S.Aurier, T.Alderweireld, J.Rodon, S.Reguilon – P.Hojbjerg, M.Sissoko, T.Ndombele – L.Moura, H.Kane, Son

Glavni sudija – M.Oliver

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.80 – 2:2

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 21h na stadionu „Goodison Park“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje