subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 4. kolo (nedelja)

LIDS JUNAJTED – LIVERPUL

LIDS JUNAJTED je na samom startu sezone pretrpeo pravi debakl na gostovanju protiv Mančester Junajteda (5:1), a zatim su usledila dva nerešena ishoda sa Evertonom (2:2) i sa Barnlijem (1:1). Na ovim utakmicama se pokazalo da imaju zaista velikih problema u fazi defanzive, ali sa druge strane uspeli sa postignu najmanje po jedan pogodak na tim susretima. Minule sezone na svom terenu su bili veoma „tvrd orah“, jer nisu pretrpeli nijedan poraz od tkz. „velike šestorke“. Bez obzira na protivnika, Lids Junajted forsira svoj stil igre, posebno pred svojom publikom, a to je dosta brz i ofanzivan fudbal. Van stroja su – R.Koch (defanzivac).

Očekivani sastav (4-1-4-1) I.Meslier – L.Ayling, D.Llorente, L.Cooper, J.Firpo – K.Phillips – J.Harrison, S.Dallas, M.Klich, Raphinha – P.Bamford

LIVERPUL je nakon dve uvodne pobede u minulom kolu na svom terenu remizirao u derbiju vikenda protiv Čelzija (1:1), iako je kompletno drugo poluvreme imali igrača više na terenu. Popularni „Redsi“ su i ove sezone među glavnim kandidatima za naslov prvaka Premier lige, a kako je konkurencije izuzetno jaka, svaki potencijalni „kiks“ može mnogo da košta. Gostima svakako pripada uloga favorita, ali nema dileme da ovo neće biti nimalo lako gostovanje za njih. Izvan sastava su – J.Milner (vezista), R.Firmino (napadač), dok je upitan nastup – T.Minamino (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) Alisson – T.Alexander-Arnold, J.Matip, V.Van Dijk, A.Robertson – J.Henderson, Fabinho, T.Alcantara – M.Salah, D.Jota, S.Mane

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje1-3I&1-3II / @1.80 – 0:3 (0:1)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 17:30 na stadionu “Elland Road”.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje