ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 5. kolo (četvrtak)

LESTER SITI – MANČESTER JUNAJTED

LESTER SITI nije nimalo dobro započeo novi šampionat, jer su trenutno na samom dnu prvenstvene lestvice sa samo jednim osvojenim bodom (tri poraza i jedan nerešen ishod). Popularne „Lisice“ su demonstrirale zaista velike probleme u fazi odbrane, te su na prva četiri duela primili čak 10 pogodaka! Pritom, ostali su bez svog ponajboljeg centralnog beka – Veslija Fofane koji je realizovao transfer u redove Čelzija, te će defanziva ekipe biti dodatno oslabljena. Godinama unazad Lester Siti se „borio“ za pozicije koja vode u Evropu, ali ove sezone to će najverovatnije biti nerealan domet, posebno imajući u vidu njihovu neaktivnost ovog leta na transfer „pijaci“. Van stroja su – R.Bertrand (defanzivac), R.Pereira (defanzivac), dok je neizvestan nastup – J.Maddison (vezista).

Očekivani sastav (4-3-2-1) – J.Ward – T.Castagne, D.Amartey, J.Evans, J.Justin – W.Ndidi, Y.Tielemans, K.Dewsbury-Hall – A.Perez, H.Barnes – J.Vardy

MANČESTER JUNAJTED se nakon dva starta poraza „podigao iz pepela“, te su zabeležili dva trijumfa u susretima protiv Liverpula na svom terenu i na gostovanju kod Sautemptona. Na tim utakmicama centralni defanzivni duo su činili – Rafael Varan i Lisandro Martinez, te je defanziva izgledala daleko bolje nego kada je na terenu Hari Megvajer (koji je te duele posmatrao sa klupe). Pritom, ekipu su pojačali dvojica brazilskih reprezentativaca – Kazemiro i Antoni, što svakako donosi dodatni kvalitet u ekipu. Usled spomenutih trijumfa, nema dileme da je poraslo samopouzdanje popularnih „Crvenim Đavolima“ pred narednog gostovanje na kojem im pripada uloga favorita protiv još uvek „zaspanog“ rivala. Izvan sastava su – B.Williams (defanzivac), V.Lindelof (defanzivac), M.Greenwood (napadač), dok je upitan nastup – A.Martial (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, L.Martinez, T.Malacia – Casemiro, C.Eriksen – J.Sancho, B.Fernandes, A.Elanga – M.Rashford

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.65 – 0:1

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 21h na stadionu „King Power“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje