ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (četvrtak)

EVERTON – NJUKASL

EVERTON se trenutno nalazi samo jednu poziciju iznad zone ispadanja, što je veoma zabrinjavajuće za njih. Klubu iz Liverpula predstoji borba za opstanak u ligi, što na startu sezone niko nije očekivao. Pritom, nalaze se u dosta slaboj formi, jer su u seriji od četiri poraza u Premier ligi, a dobra stvar za njih je da imaju nekoliko zaostalih utakmica koje tek treba da odigraju. Za popularne „Karamele“ ovo je izuzetno bitan duel, gde je pozitivan ishod zaista imperativ, jer su svi „alarmi već upaljeni“. Mnogi na Ostrvu govore da je sastav Frenka Lamparda pred „ispitom“ sezone, jer ih do kraja šampionata očekuje zaista težak raspored, stoga prostora za „kalkulaciju“ svakako nemaju. Daleko od toga da Everton nema kvalitetan sastav, koji naprosto „mora da proradi“, jer bi u suprotnom sebi dodatno zakomplikovao ionako veoma nezgodnu situaciju u kojoj se nalaze. Van stroja su – J.Kenny (defanzivac), Y.Mina (defanzivac), F.Delph (vezista), T.Davies (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)J.Pickford – S.Coleman, M.Holgate, M.Keane, B.Godfrey – Allan, A.Doucoure – D.Gray, D.Alli, Richarlison – D.Calvert-Lewin

NJUKASL je tokom vikenda pretrpeo poraz na gostovanju protiv Čelzija (1:0) i tako su prekinuli svoj sjajan niz od devet prvenstvenih utakmica bez poraza. Samim tim, sa samog dna tabele dospeli su u „sigurnu“ zonu sa trenutno čak devet poena prednosti u odnosu na zonu ispadanja. Stoga, „crno-beli“ su od izuzetno neugodne pozicije stigli do nadomak ostvarenja glavnog cilja – opstanka u Premier ligi. „Svrake“ se nalaze u dosta boljoj formi od svog narednog rivala, ali za razliku od njih, Njukasl barem ovoga puta nema apsolutni imeprativ pobede. Izvan sastava su – J.Lewis (defanzivac), K.Trippier (defanzivac), I.Hayden (vezista), Joelinton (napadač), C.Wilson (napadač), dok su upitni nastupi – F.Fernandez (defanzivac), J.Willock (vezista), J.Shelvey (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3)M.Dubravka – J.Manquillo, F.Schar, D.Burn, M.Targett – S.Longstaff, B.Guimaraes, M.Almiron – R.Fraser, C.Wood, A.Saint-Maximin

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje – Winner 1 / @1.75 ili 1X&0-1I / @1.95 – 1:0 (0:0)

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 20:45 na stadionu „Goodison Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje