petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (četvrtak)

MANČESTER JUNAJTED – ČELZI

MANČESTER JUNAJTED je nakon izuzetno ubedljivo poraza protiv Liverpula na strani (4:0), tokom vikenda doživeo neuspeh i na gostovanju kod londonskog Arsenala (3:1). Samim tim, u dosta slabom raspoloženju očekuju treći derbi u nizu. Njihova „borba“ za plasman u Ligu Šampiona je sada i definitivno gotova, te do kraja sezone će nastojati da barem osiguraju učešće u grupnoj fazi Ligi Evrope. Popularni „Crveni Đavoli“ su na spomenutim susretima prikazali veoma slaba izdanja, a posebno su bili „kritični“u fazi odbrane, gde su pravili zaista brojne greške i zbog toga su i primili veliki broj golova. Sa druge strane, u napada uspevaju da preko raspoloženog – Kristijana Ronalda dođudo golgeterskog učinka, ali to uvek nije dovoljno za pozitivan ishod, posebno protiv jakih rivala. Pritom, domaćini imaju velikih problema za izostancima – L.Shaw (defanzivac), H.Maguire (defanzivac), Fred (vezista), P.Pogba (vezista), J.Sancho (napadač), M.Greenwood (napadač), E.Cavani (napadač).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – D.De Gea – D.Dalot, R.Varane, V.Lindelof, A.Telles – N.Matic, S.McTominay – A.Elanga, B.Fernandes, M.Rashford – C.Ronaldo

ČELZI se nakon poraza od Arsenala, „oporavio“ tokom vikenda, jer su uspeli da savladaju gradskog rivala, Vest Hem Junajted (1:0). „Plavci“ se trenutno nalaze na trećoj poziciji na tabeli na kojoj će najverovatnije i okončati aktuelnu sezonu. U tekućem prvenstvu dosta bolje partije i rezultate ostvaruju na strani nego na svom terenu, jer su prema broju osvojenih bodova trenutno druga najbolja gostujuća ekipa u ligi – 11 pobeda na 16 odigranih utakmica uz pozitivnu gol razliku 35:9. Londonski tim u poslednje vreme igra „toplo-hladno“, ali im sada pripada uloga favorita protiv zaista „grogiranog“ rivala od kojeg su u ovom momentu dosta kompaktniji i uigraniji sastav. Izvan stroja su – B.Chilwell (defanzivac), M.Kovacic (vezista), C.Hudson-Odoi (vezista), dok su upitni nastupi – R.James (defanzivac), A.Rudiger (defanzivac).

Očekivani sastav (3-4-2-1) E.Mendy – A.Christensen, T.Silva, A.Rudiger? – C.Azpilicueta, N.Kante, Jorginho, M.Alonso – M.Mount, T.Werner – K.Havertz

 

Glavni sudija – M.Dean

Predlog za tipovanje – X2&2+ / @1.75 ili 1+I&1+II / @1.751:1

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 20:45 na stadionu „Old Trafford“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje