subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

LIVERPUL – FULAM

LIVERPUL je tokom vikenda odigrao spektakularnu utakmicu na svom terenu, kada su u potpuno ludoj završnici savladali Totenhem (4:3). Iako, su tada nakon 15 minuta igre imali čak tri gola prednosti, dozvolili su sebi da „ispuste“ veliko vodstvo, ali su na kraju ipak uspeli da osvoje ceo „plen“. Upravo ova utakmica bila je veliki pokazatelj da su „Redsi“ u fazi napada itekako „ubojiti“, ali i da istovremeno imaju i mnogo problema u defanzivi. Naime, na poslednjih pet prvenstvenih utakmica primili su devet pogodaka, dok su postigli zaista sjajnih 17 golova! To i više nego dovoljno govori o njihovom stilu i načinu igre u poslednjih mesec dana. Upravo ta dobra serija rezultata – četiri trijumfa i jedan remi doveli su ih u poziciju da mogu da se nadaju plasmanu u Evropu, prvenstveno u Ligu Evrope, dok je i Liga Šampiona opcija, ali ne zavisi sve od njih. Ipak, oni moraju da nastave u ovako dobrom ritmu sve do kraja sezone, jer je i konkurencija za gornji deo tabele dosta velika. Tokom ovog šampionata na svom terenu imaju skor od – 11 pobeda nakon 16 odigranih utakmica uz čak 43 postignuta gola. Ova puta dodatnu motivaciju imaće u činjenici da narednog rivala nisu uspeli da savladaju na predhodna tri međusebna duela. Van stroja su – S.Bajcetic (vezista – 1 gol), R.Firmino (napadač – 9 golova / 4 asistencije), dok je upitan nastup – N.Keita (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) Alisson T.Alexander-Arnold, I.Konate, V.Van Dijk, A.Robertson – J.Henderson, Fabinho, C.Jones – M.Salah, D.Nunez, G.Gakpo

FULAM je pre nekoliko dana pretrpeo i drugi vezani poraz, na svom terenu od Mančester Sitija (1:2). Time, nastavili su sa svojim veoma promenljivim rezultatima u predhodnom periodu smenjuju se porazi i pobede, te nisu na nivou igara kao iz prvog dela sezone. To je svakako bilo i realno očekivati, jer su oni svoj primarni cilj u povratničkoj sezoni u Premijer ligi uveliko ostvarili, odnosno obezbedili su opstanak u ligi. Stoga, do samog kraja sezone mogu da odigraju bez ikakvog rezultatskog imperativa i motiva. Londonski tim u poslednje vreme ima dosta problema u fazi odbrane, jer su primili čak 17 pogodaka na predhodnih devet utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Izvan sastava su – L.Kurzawa (defanzivac), T.Ream (defanzivac – 1 gol), A.Pereira (vezista – 4 golova / 6 asistencija – najbolji asistent ekipe), A.Mitrovic (napadač – 11 golova / 1. asistencija – najbolji strelac ekipe).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – B.Leno – K.Tete, T.Adarabioyo, I.Diop, A.Robinson – J.Palhinha, H.Reed – H.Wilson, T.Cairney, D.James – C.Vinicius

 

Glavni sudija – S.Attwell

Predlog za tipovanje – 1&1+I&1+II  / @1.70 – 1:0 (1:0)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21h na stadionu „Anfield“.

 

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje