petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SREDA)

U sredu se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

18h Juventus-Leće

Juventus ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. U jako su lošoj seriji. Imaju 4 vezana meča bez pobede, od toga čak 3 poraza i remi u prethodnom kolu sa Bolonjom. Imaju 3 boda više od Milana, Intera i Rome, što znači da više nemaju prava na kikseve, jer bi u suprotnom mogli da padnu ispod 4tog mesta tj nema Lige Šampiona. Nije Juventus odigrao tako loš meč sa Bolonjom, imali su oni prilika, promašili penal,lopta nije htela u gol. Realizacija prilika im je dosta opala, poklopilo se to sa Vlahovićevim povredama, malo, malo pa se povredi i to ga je izbacilo iz ritma. Na ovom meču bi trebalo da bude u timu, a tada je Juventus već drastično, napadački jači. Odbrana je dosta dobra, ne primaju mnogo golova,ali kažem, u poslednje vreme ih jako malo postižu.

Leće u ovo kolo ulazi u dosta dobrom raspoloženju. Pobedom na domaćem terenu protiv Udinezea uspeli su da pobegnu na +4 u odnosu na zonu ispadanja. Pobeda protiv Udinezea, je bila njihova prva pobeda još od Januara na domaćem terenu. Odigrali su zaista dobar meč i sigurno da sada sa znatno manjim pritiskom idu na noge Juventusu, jer su opet stvorili koliku toliku prednost u odnosu na timove iz zone ispadanja, da mogu sebi da priušte i poraz na ovom meču, a da ne bude toliko poguban po njih. Ovakav vid mečeva je lak za njih, nemaju šta da izgube. Poraz, ok nije strašno,a bilo koji drugi rezultat bi bio veliki uspeh.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Miretti, Kostic; Di Maria; Milik

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo; Blin, Hjulmand, Oudin; Banda, Ceesay, Di Francesco

Prognoza: Vreme je da Juventus slavi u ligi. Kvalitetniji su tim i to moraju da pokažu na terenu.

Tip: 1 @ 1.58


18h Salernitana-Fiorentina

Luda družina iz Salerna dočekuje tim iz Firence.

Salernitana je u prethodnom kolu izvojevala jedan jako veliki bod na gostovanju šampionu Napoliju. Što je još bitnije po njih tim bodom su odložili šampionsko slavlje Napolitanaca, tj pokvarili ga, svi su očekivali pobedu i slavlje širom ulica Napolija, ali Salernitana to nije dozvolila, pa će Napolitanci morati da sačekaju gostovanje u Udinama i onda da krene slavlje. Elem, da se vratim na Salernitanu. Oni u poslednje vreme igraju dosta dobro. Čini se da je ona kriza u kojoj su bili iza njih. Napad je konačno,opet proradio i to sada najviše liči na Salernitanu sa kraja prethodne sezone kada su mleli sve redom. Igraju apsolutno napadački, ma ko bio sa druge strane terena. To im donosi dosta golova i što je još bitnije i dosta bodova. Što se tiče odbrane, pa ona nikad i nije bila neka jaka strana ovom timu. Primaju golove na gotovo svakom meču,ali ne mare za to, dokle god napad postiže.

Fiorentina u ovo kolo ulazi takođe nakon jednog sjajnog rezultata. Oni su na domaćem terenu pregazili, već otpisanu Sampdoriju i to sa 5-0. Zaista su odigrali jedan sjajan meč i upisali 3 boda. Bodovi im i nisu bili toliko bitni, jer su oni na sredini tabele i niti mogu gore niti dole. Mnogo bitnije je da su tom pobedom prekinuli niz od 3 meča bez pobede. Fiorentini je mnogo bitnije sada kako će odigrati u Evropi gde su došli do polufinala i u finalu Kupa Italije. To su njihove karte za izlazak u Evropu i sledeće sezone. Fiorentina je tim koji igra dosta promenljivo ove sezone, pogotovo se ne snalaze baš najbolje protiv timova koji ih napadnu tj koji ih pritiskaju. Pisao sam to u prethodnom kolu, imaju crne minute, kada se totalno isključe, nestanu na terenu i to rival iskoristi i da im nekoliko pogodaka. Tako nešto bi vrlo lako moglo da se dogodi na ovom meču zbog ofanzivnog stila domaćina. Upravo zbog toga napad Fiorentine mora da bude na maksimalnom nivou. Mogli bi gledati jedan revolveraški obračun.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Ochoa; Daniliuc, Gyomber, Pirola; Mazzocchi, Coulibaly, Vilhena, Bradaric; Candreva, Dia, Kastanos

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo; Ranieri, Martinez Quarta, Terzic; Mandragora, Castrovilli, Saponara; Ikone, Arthur Cabral, Sottil

Prognoza: Kao što sam rekao, mogli bi gledati jedan revolveraški obračun sa dosta golova.

Tip: 3+ @ 1.88


21h Milan-Kremoneze

Milan u ovo kolo ulazi nakon remija protiv Rome i to remija koji su izborili u nadoknadi vremena. Tim remijem su produžili seriju na 7 mečeva bez poraza,a opet su pali na tabeli. Pali su na 5to mesto sa istim brojem bodova kao Inter i Roma,ali lošijom gol razlikom. Pad se desio zbog toga što Milan od tih 7 mečeva ima čak 4 remija i to ih je koštalo bolje pozicije, a ako ovako nastave može ih koštati i top 4 mesta tj ulaska u Ligu Šampiona. Upravo zbog toga im je potrebna pobeda na ovom meču. Igraju protiv tima koji se bori za opstanak, tima koji ima jednu od najlošijih odbrana u ligi i prosto ovo moraju dobiti. Treba očekivati ofanzivan Milan, napadački orijentisan od samog starta meča. Naime, prethodni put kada je Kremoneze gostovao u Milanu ispraćeni su sa 7 komada. Videćemo da li će se istorija ponoviti i danas?

Kremoneze u ovo kolo ulazi nakon remija sa Veronom. Tim remijem su upisali svoj 20 poen na tabeli i ostali pretposlednji sa čak 7 bodova manje od timova koji su van zone ispadanja. Dakle, jedna veoma teška situacija po njih. Može se slobodno reći i bezizlazna. Treba im zaista veliko čudo kako bi se spasili, nije to bodovno toliko veliko da je neuhvatljivo,ali njihova igra ne uliva poverenje da mogu tako nešto da učine, to je najveći problem. Imaju jednu od najgorih odbrana, što sigurno nije nešto što ohrabruje pred gostovanje timu kakav je Milan. Napad takođe nije nešto čime se mogu pohvaliti, zaista jedna slaba sezona iza njih i nekako je i najrealnije da se uz Sampdoriju oni nađu u Seriji B. Zaista su jako malo pokazali ove sezone.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Calabria, Kjaer, Thiaw, Hernandez; Krunic, Tonali; Saelemaekers, Bennacer, Leao; Rebic

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Sernicola, Vasquez, Lochoshvili; Valeri, Pickel, Castagnetti, Meite, Buonaiuto; Okereke, Dessers

Prognoza: Milan je favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova, jednostavno moraju iskoristiti lošu odbranu Kremonezea i što pre doći do sigurne prednosti i osvojiti 3 boda.

Tip: domaćin 2+ @ 1.50


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje