ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

VOTFORD – KRISTAL PALAS

VOTFORD je napokon prekinuo svoju „crnu“ seriju, jer su tokom vikenda ostvarili dosta neočekivanu pobedu na strani protiv Aston Vile (0:1). Dobar rezultat u Birmingemu treba da predstavlja pravi podstrek za novog premierligaša, jer su im bodovi itekako potrebni u borbi za opstanak. Trenutno se nalaze na 18. mestu (koje vodi u Championship) sa četiri poena manje u odnosu na prvi tim iznad opasne zone. Stoga, popularnim „Stršljenovima“ je neophodan pozitivan ishod i na ovom meču, odnosno osvajanje bodova u kontinuitetu. Ove sezone zaista „blede“ partije prikazuju na svom terenu, trenutno su i najslabiji domaćini u prvenstvu, te su upravo utakmice pred sopstvenim fanovima, nešto što moraju „da poprave“ do kraja šampionata. Van stroja je – N.N’Koulou (defanzivac), dok su upitni nastupi – J.Kucka (vezista), P.Etebo (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) B.Foster – K.Femenia, C.Cathcart, Samir, H.Kamara – M.Sissoko, I.Louza, T.Cleverley – I.Sarr, J.King, E.Dennis

KRISTAL PALAS u ovom momentu zauzima 13. poziciju na prvenstvenoj lestvici sa 26 osvojenih bodova na svom kontu. „Orlovi“ se nalaze u veoma slaboj formi u poslednje vreme, jer su bez trijumfa na predhodnih šest duela u Premier ligi. Londonski klub posebno loša izdanja prikazuju na strani, jer su u dosadašnjem delu sezonu zabeležili samo jednu pobedu na 12 odigranih mečeva uz negativnu gol razliku 11:20. Sada im pripada uloga blagog favorita, ali slaba forma u kojoj se nalaze, kao i probleme koje imaju na gostovanjima, svakako „ne ulivaju“ mnogo poverenja u njih. Izvan sastava su – J.Ward (defanzivac), N.Ferguson (defanzivac).

Očekivani sastav (4-3-3) J.Butland – N.Clyne, J.Andersen, M.Guehi, T.Mitchell – C.Gallagher, C.Kouyate, J.McArthur- E.Eze, J.Mateta, W.Zaha

 

Glavni sudijaA.Marriner

Predlog za tipovanje – 1X / @1.60 ili 1+I&2+ / @1.70 – 1:4 (1:2)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:30 na stadionu „Vicarage Road“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje