četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (subota)

VOTFORD – BRAJTON

VOTFORD trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli sa 15 osvojenih bodova, te nema dileme da im predstoji velika borba za opstanak u ligi. Nalaze se u dosta slaboj seriji rezultata, jer nemaju pobedu na poslednjih 10 utakmica u okviru Premier lige. Popularni „Stršljenovi“ su tim koji osvojio najmanje bodova kao domaćin, te upravo na utakmicama kod kuće do kraja šampionata moraju da poprave svoja izdanja i rezultate. Za domaćine je ovo izuzetno bitan meč u kojem je pozitivan ishod zaista veliki imperativ, jer su im bodovi preko potrebni u ovom momentu. Van stroja su – N.N’Koulou (defanzivac), dok su upitni nastupi – P.Etebo (vezista), K.Baah (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – B.Foster – K.Femenia, C.Cathcart, Samir, H.Kamara – E.Kayembe, M.Sissoko, J.Kucka – S.Kalu, J.King, E.Dennis

BRAJTON u ovom momentu se nalazi na devetoj poziciji na prvenstvenoj lestvici. „Galebovi“ ne treba da brinu oko opstanka u elitnom rangu takmičenja, ali i potencijalan izlazak u Evropu je nerealan. Ove sezone ne gube tako lako – samo četiri poraza, ali imaju i tek šest trijumfa, dok su sa 12 odigranih remija, trenutno tim u ligi sa najvećim brojem nerešenih ishoda. Sada im pripada uloga favorita na ovom gostovanju, ali svakako njima „ne gori pod nogama“ kao njihovim rivalima. Izvan sastava – J.Sarmiento (vezista), E.Mwepu (vezista).

Očekivani sastav (4-3-1-2)R.Sanchez – T.Lamptey, L.Dunk, A.Webster, M.Cucurella Y.Bissouma, A.Lallana, J.Moder – P.Gross – N.Maupay, D.Welbeck

 

Glavni sudija – J.Moss

Predlog za tipovanje – 1X – @1.80 – 0:2

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 16h na stadionu „Vicarage Road“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje