nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (subota)

ASTON VILA – ARSENAL

ASTON VILA se trenutno nalazi na devetom mestu na prvenstvenoj lestvici sa 36 osvojenih bodova, te je njihov cilj do kraja sezone da budu plasirani u gornjem delu tabele, dok je eventualan „izlazak“ u Evropu nedostižan. U predhodnom kolu pretrpeli su poraz na strani protiv Vest Hem Junajteda (2:1), čime su prekinuli svoj niz od tri vezane pobede u Premier ligi. Klub iz Birmingema od dolaska Stivena Džerarda na poziciju šefa struke generalno igra dosta dobro i uglavnom atraktivne utakmice, ali i dalje imaju problema sa konzistentnošću u svojim izdanjima i rezultatima. Van stroja su – L.Digne (defanzivac), K.Hause (defanzivac), M.Nakamba (vezista), dok je upitan nastup – D.Luiz (vezista).

Očekivani sastav (4-3-1-2) E.Martinez – M.Cash, E.Konsa, T.Mings, A.Young – J.McGinn, M.Sanson, J.Ramsey – Coutinho – D.Ings, O.Watkins

ARSENAL je tokom ove nedelje doživeo neuspeh na svom terenu od Liverpula (0:2) i time su okončali svoju seriju od pet uzastopnih prvenstvenih trijumfa. Uprkos tom porazu, londonski klub se nalazi u usponu svoje forme, te i dalje zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli uz manji broj odigranih mečeva u odnosu na konkurente, stoga su u „pol poziciji“ da izbore plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Popularne „Tobdžije“ u drugom delu šampionatu prikazuju dosta kvalitetnije partije, posebno u fazi napada, te su sada znatno efikasniji nego na startu sezone. Sada im predstoji dosta neugodno gostovanje, ali i svakako barem blaga uloga favorita usled veoma dobrih izdanja u predhodnom periodu. Kod gostiju upitan je nastup – T.Tomiyasu (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – C.Soares, B.White, Gabriel, K.Tierney – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – A.Lacazette

 

Glavni sudija – A.Madley

Predlog za tipovanje – 1+I&1+II / @1.75 – 0:1 (0:1)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 13:30 na stadionu „Villa Park“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje