četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] A liga Australije,najava,predlozi za klađenje (Subota)

U subotu su na programu 4 duela A lige Australije.

7:05h Central Koust Meriners – Mekartur

Merinersi u ovo kolo ulaze nakon remija sa Pertom. Tim remijem su uspeli da vežu treći meč bez poraza. Ipak to i dalje nije dovoljno za cilj, a to je plej of. Trenutno su na 9tom mestu sa čak 6 bodova zaostatka za mestom koje vodi u plej of. Dakle,situacija nije baš najbolja i potrebne su im pobede što pre. Odbrana Merinersima predstavlja najveći problem. Oni su do meča sa Pertom vezali 11 mečeva na kojima su primali makar po jedan gol. Sa takvom odbranom je zaista teško osvojiti nešto mnogo bodova,pogotovo ako nemate previše efikasan napad. Napad im je prosečan,postižu oni golove,ali retko kad možete da vidite da daju 3 ili više golova. Najčešće je to 1 do 2 gola. Sve u svemu jedna prosečna ekipa koja mora da počne da igra još otvorenije jer su im pobede preko potrebne.

Mekartur je u prošlom kolu pobedio Vondererse sa 3-1 i tom pobedom su došli do 4tog mesta na tabeli. Mekartur je jedna od najofanzivnijih ekipa u ligi. Oni svoje rivale napadaju od prvog do poslednjeg minuta. Stvaraju veliki broj prilika,šutaju baš mnogo,ali i postižu dosta golova. Napad im je po efikasnosti treći u ligi iza Sitijevog i napada Adelejda. Zbog ovakvog stila igre nažalost odbrana dosta trpi pa su veoma retki mečevi gde oni ne primaju golove. Odbrana im je posebno popustila u poslednje vreme. U poslednja 4 kola su primili čak 9 golova, što je preko 2 gola po meču.

Prognoza: Mogli bi da vidimo jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.58 – 4:2


9:45h Melburn Siti-Melburn Viktori

Siti ovaj derbi sa najljućim rivalom dočekuje u sjajnoj formi. U seriji su od 6 mečeva bez poraza i došli su do deobe prvog mesta sa Westernom. Igraju zaista dobro. Jako su loše počeli sezonu,ali kako je vreme odmicalo tako se i njihova igra popravljala. Imaju ubedljivo najefikasniji napad u ligi. Poređenja radi,njihov napad je postigao 38 golova, a drugi po efikasnosti napad Adelejda je postigao 28 golova,dakle čak 10 golova manje. E sad,da im nije odbrane oni bi bili ubedljivo prvi,nažalost odbrana im je odnela baš dosta bodoba. Odbrana im je druga najgora u ligi,što je neverovatan podatak. Složićete se da je retka situacija da bukvalno imate najbolji napad i najgoru odbranu,ali eto tako je. Pred ovaj meč Siti nema problema sa izostancima,Tilio se oporavio tako da će uz Nabuta i Meklarena predstavljati udarnu trojku.

Dosta naporan period je iza Viktorija. Nakon remija u ligi Viktori je igrao tokom nedelje i meč Lige Šampiona sa Japanskim Kobeom gde su poraženi nakon produžetaka. Bio je to jedan veoma iscrpljujuć meč za njih i što zbog putovanja što zbog 120 min igre. Sigurno da je taj meč ostavio traga na tim,ali ovaj meč sa Sitijem je derbi i sigurno da će igrati u najjačem sastavu. Generalno u poslednje vreme je Viktori podigao formu. Na ovaj meč dolaze nakon tri utakmice bez poraza i to im je donelo penjanje na poziciju broj 5. Posebno raduje napad koji se drastično popravio. Nikolas D’Agostino je na poslednja tri meča postigao 5 golova i on je glavna uzdanica pred ovaj meč. Viktori takođe nema nekih izostanaka pred ovaj derbi meč.

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan veoma efikasan duel.

Tip: 3+ @ 1.60 – 1:1

GG i D2+ @ 2.30

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje