subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket – Utorak 17. Maj

Dolazi nam Rolan Garos kroz koji dan i generalno nije pametno kladiti se na turnire pred grend slemove. Ipak, danas pravimo izuzetak, jer smo naišli na dubl koji bi uz malo sreće mogao da nam donese profit. Parovi su sledeći:

13:30 Albert Ramos – Kristofer Okonel 1 1,55
17:35 Aleks De Minur – Ugo Umber 1 1,35

Ukupna kvota: 2,09

Ramos je imao sjajnu seriju na turnirima po Južnoj Americi.Generalno gledano to su slabiji turniri na šljaci, ali ništa mu se ne oduzima od rezultata koje je napravio. Kada je došla Evropa i oni najjači turniri njega naravno nije bilo nigde. Danas na papiru ima više nego korektnog protivnika za popravljanje samopouzdanja. Okonel je imao sreće u kvalifikacijama, jer je naleteo u poslednjem kolu na igrača iz Lebanon Hasana koji je za vreme pandemije igrao u halama gde se igraju termini. Po nama on nije ni profi igrač i to dovoljno govori koliko je Okonel imao sreće.

Protiv top 100 igrača Okonel ima 15:24. Sljaka mu generalno gledano nije jaca podloga i ovo bi Ramos trebao dobiti.

Što se drugog para tiče igramo ponovo na De Minora. Pričali smo mali milion puta koliko je on u stvari zahvalan za klađenje. Kada je favorit uglavnom opravda tu ulogu, a protiv onih najjačih po pravilu gubi.Igrački gledano De Minor ne paše Umberu čija se igra zasniva na servisu. U tim dužim relijima Australijanac će imati prednost i to je ključ meča.

Naravno, sve zavisi od ambicija i jednog i drugog. Ramos jeste šljakaš po prirodi, ali sumnjamo da on ima neke velike ambicije na Garosu, jer sve u suštini zavisi od žreba. Što se De Minora tiče on je oduvek bio vredan. Generalno gledano ne voli šljaku, ali nije tip igrača koji će da tankuje.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje