petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najbolji strelac tima uz još četiri odsutna, plus dva upitna igrača!

Danas će jedan tim igrati bez svog prvog strelca i još najmanje četiri igrača, dok su još dva igrača pod znakom pitanja za ovaj meč. Drugi tim bez bitnih izostanaka. Meč okvirno možete preuzeti do 19 časova, a predložena kvota je 1,55, kao i još jedan predlog kvote 2,15!

Radi se o utakmici Švedske Prve lige, a od 19 časova se sastaju Varbergs i Hammarby IF, a radi se o meču u okviru 15.kola

Varbergs se nalazi na 12.mestu sa skorom 4 pobede, 3 remija i 7 poraza uz gol razliku 11:22. Što se tiče mečeva na domaćem terenu, imaju učinak od 3 pobede, 2 remija i 2 poraza i gol razliku 7:6. Dosta bolje igraju na svom stadionu i drugačije nego na strani.

Ono što će za njih danas biti veliki problem uz kvalitetnog rivala, jesu izostanci igrača, a faliće im prvi strelac tima Robin Simović (9u/2g/0a), nema ni najstandardnijeg defanzivca Olivera Stanišića (13u/1g/0a), kao ni još dvojice igrača odbrane Jon Birkfeldt (12u/0g/0a) i Zackrisson (8u/0g/0a), nema ni veznog igrača Olivera Alfonsia (11u/1g/0a). Pod znakom pitanja su nastupi još dvojice defanzivaca G. Mensaha (4u/1g/0a) i A. Liljenbäck (8u/1g/0a).

Što se tiče Hammarby-a, oni su na 5.mestu sa skorom 8 pobeda, 3 remija i 3 poraza uz gol razliku 27:11, trenutno imaju treći najbolji napad lige i najčvršću odbranu lige. U gostima imaju skor 3 pobede i 3 poraza i gol razliku 9:5. Za danas će im faliti samo defanzivac R. Magyar (7u/0g/0a) od igrača koji su imali koliko toliko značajniju minutažu. U prethodna dva meča slavili su po 3:0 protiv Goteborga i Elfsborga.

U prethodnoj sezoni Hammarby je dobio oba meča protiv današnjeg rivala sa 1:0 i 3:1.

Mišljenje: Kvalitet današnjeg gosta u odnosu na domaćina nije sporan, čak šta više i u kompletnim sastavima gosti su mnogo jači tim, današnji izostanci kod domaćina donela su nam par posto više šansi za povoljan rezultat gosta čija napadačka igra i pored tvrdih mečeva Varbergsa na domaćem terenu po nama danas može da donese bar dva gola Hammarby-a, a igra G2+ plaća se kvotom 1,55, takođe možete pokušati i sa opcijom Gost I1+&II1+ po kvoti 2,15! U svakom slučaju možete pokušati i sa nekom drugom igrom na koju vas navodi informacija koju ste dobili!

0:3 (0:2)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje