ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – 2 predloga na poene igrača (11. Maj)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


K. Irving (Brooklyn) 26.5+

napustio igru zbog povrede

Netsima je ovo 1. b2b utakmica, pošto i sutra igraju protiv Spursa. Postoji verovatnoća da će neko od velikih zvezda odmoriti, a mi savetujemo ako se to desi da odigrate onog koji preostaje.

Uzimajući u obzir da nijednog igrača ne odmaraju, biramo Irvinga iako i Durant ima dobar potencijal za prebacivanje marigne.

Razlog zašto smo odabrali Irvinga je odlična serija od 5 mečeva u kojima je bio jako efikasan – 28, 20, 38, 45 i 31 poen u poslednjem duelu.

Pored forme, primarni defnder na njemu biće Coby White, uz Zach LaVine, a nijedan od ove dvojice ne važi za dobre defanzivce.

Irving u dresu Netsa ima partiju od 54 poena i 24 (očajan šut 12 od 27).

D. Booker (Phoenix) 26.5+ postigao 34 poena

Ove sezone oba puta su Sunsi relativno lagano dobili Warriorse, a smatramo da to danas neće biti slučaj i da je neophodna dobra partija kako Chris Paula tako i Devin Bookera.

Na prethodna 4 gostovanja Warriorsima, Booker je beležio 28, 37, 31 i 34 poena.

Na njemu će primarno biti Kent Bazemore protiv kojeg ima i partije sa 30+ poena.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje