Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


J. Holiday (Bucks) 20.5 minus – postigao 10 pts

Bucksi su izgubili jedan meč od Bullsa, ali to je pravo čudo bilo usred odlične igre DeRozana. Ostale mečeve je sa relativnom lakoćom dobijala ekipa Milwakueea, pa čak i bez Khris Middletona.

Chicago bez Lonzo Balla u ovom Plejofu nije imao mnogo šta da traži, a sada su povređeni Caruso dok je LaVine out zbog COVID protokola. Nismo sigurni da Bullsi mogu da drže egal sa Dosunmuom na pleju iako je imao dobrih partija ove sezone.

Za današnji meč je upitan i George Hill, i njegov nastup bi dodatno doprineo vrednosti našeg predloga.

Smatramo da će Jrue više razigravati igru nego što će biti poenterska figura ovog meča.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.