četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (Sreda)

U sredu su na programu zaostali mečevi Serije A.

18h Fiorentina-Udineze

Fiorentina u ovo kolo ulazi nakon poraza od Salernitane. Taj poraz joj je praktično i uništio sve nade o plasmanu u Ligu Šampiona,ali je zato san o Evropi jos uvek aktivan jer su i njihovi rivali Roma i Lacio takođe poraženi. Da bi nastavili tu borbu potrebna im je pobeda na ovom meču. Fiorentina igra jako dobru sezonu,pogotovo na domaćem terenu gde su po osvojenim bodovima na drugom mestu iza Milana. Napad im funkcioniše dobro,jako raznovrsno napadaju i zaista je teško protivniku da pročita odakle preti najveća opasnost. E sad,koliko je napad dobar,toliko je odbrana ranjiva. Prima Fiorentina dosta golova,istina,mnogo više na strani nego kod kuće, ali to je segment igre na koji Italiano mora da obrati pažnju. Pogotovo jer im u poslednjih 5 kola predstoje jako teški mečevi sa rivalima poput Intera,Rome,Milana. Upravo zbog takvog rasporeda pobeda je još bitnija na ovom meču,ali to neće biti nimalo lako.

Udineze je drastično podigao svoj nivo igre. U poslednjih 13 mečeva samo su 3 puta poraženi. Istina većina mečeva je završena remijem,ali dobro. Udineze se nalazi na sredini tabele brige oko ispadanja su davno prebrinuli i oni igraju bez nekog velikog pritiska do kraja sezone. Zapravo oni se sada bore sami sa sobom kako bi popravili prošlosezonski učinak. Za tako nešto im je potrebno 6 bodova iz 5 utakmica. Upravo u toj njihovoj opuštenosti i leži najveća opasnost po rivale. Pogotovo u napadačkom delu. Udineze je u poslednjih 5 kola postigao 13 golova,što je preko 2 gola po meču i to je fantastičan uspeh za tim koji je godinama važio za neefikasnu ekipu. Sada,napadaju rivala od prvog minuta pa šta bude. Neverujem da će odstupiti od takvog stila igre i na ovom meču.

Predlog: Očekujem jedan efikasan meč. Fiorentina mora da napadne jer su im bodovi preko potrebni, a opet Udineze sa druge strane može itekako da bude opasan po gol domaćina. Trebalo bi da vidimo golove na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.78 – 0:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje