utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

PARIS SEN ŽERMEN – Lans 1:1

Paris Sen Žermen je ovog vikenda uspeo da osvoji naslov prvaka francuskog šampionata „Ligue 1“, ali su razočarali svoje navijače, koji su ih i pored osvojene titule na kraju utakmice ispratili sa terena zvižducima. Gosti su u 57. minutu susreta ostali sa igračem manje na terenu, a „Svetci“ su brojčanu prednost uspeli da materijalizuju 10-tak minuta kasnije. Ipak, fudbaleri Lansa se nisu predavali, te su pogotkom pri samom kraju meča stigli do poravnanja rezultata i tako pokvarili slavljeničku „feštu“ favorizovanih domaćina.

BENFIKA – Famalikao 0:0

„Prazne puške“ u Lisabonu ovoga puta. Benfika je nedavno u velikom derbiju na gostovanju pobedila Sporting, ali je sada „prosula mleko“ na svom terenu, jer su osvojili samo bod u susretu protiv tima koji se i dalje bori za opstanak, iako su bili znatno dominantnija ekipa na terenu (25 udaraca ka golu rivala). Samim tim, za lisabonske „Orlove“ sada je druga pozicija na tebeli praktično nedostižna, te će plasman u Ligu Šampiona morati da potraže kroz kvalifikacije.

Empoli – NAPOLI 3:2

Neverovatna utakmica odigrana je na stadionu „Carlo Castellani“ u Empoliju. Naime, sve do 80. minuta susreta „Napolitanci“ su imali prednost od dva gola razlike, a onde je u poslednjih 10 minuta usledio neverovatan preokret u režiji domaćih fudbalera, koji su uspeli da postignu tri gola i tako dođu do velikog trijumfa. Nakon ovog poraza, borba za Skudeto je gotovo završena za sastav Napolija.

BARSELONA – Rajo Valjekano 0:1

Treća uzastopna utakmica na domaćeg terenu na kojoj je Barselona pretrpela poraz. Nakon Ajntraht Frankfurta i Kadiza, ovog vikenda na stadionu „Camp Nou“ slavio je Rajo Valjekano. Očigledno je da početna euforija i pozitivan momentum od dolaska legendarnog – Xavija na mesto trenera je sada prošla i ponovo na „površinu su isplivali“ svi problemi koje ovaj klub ima. Sa druge strane, Rajo Valjekano je osvojenim bodovima i definitivno osigurao svoj opstanak u „La Liga“.

Hradec Kralove – SLAVIJA PRAG 4:3

Zaista prava revija pogodaka viđena je na ovoj utakmici, posebno u prvom poluvremenu kada je postignuto čak pet pogodaka. Favorizovani gosti su jednom uspeli da poravnaju rezultat na semaforu, u dva navrata i da smanje zaostatak, ali su na kraju ostali „praznih ruku“. Ovim kiksom, dopustili su Plzenu da preuzme lidersku poziciju na tabeli češkog šampionata.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje