petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Nedelja 24. April

Danas je na programu finale WTA turnira u Štutgartu. Snage će odmeriti Iga Švjontek i Arina Sabalenka. Mlada Poljakinja je favorit sa kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Iga Švjontek očigledno pomera granice, jer je vezala 20 pobeda. Preuzela je čelo WTA liste i kako stvari stoje odlično se nosi sa tim pritiskom. Što se Sabalenke tiče, nakon očajnog starta korpulenta Beloruskinja je u Štutgartu pokazala da je to bio samo loš period i da bolje partije tek dolaze.

Biće ovo zanimljivo finale. Ako gledamo samo finala obe teniserke igraju veoma dobro te mečeve za trofeje. Švjotenk ima ukupno 13-1 u finalima, a poslednje je izgubila u Luganu 2019. godine od Polone Hercog. Verovali, ili ne u poslednjih 7 finala je dobila bez izgubljegnog seta. No, ni Sabalenka ne zaostaje mnogo. Beloruskinja u finalima ima skor 16-7 i to je za svaki respekt.

Mi ovde očekujemo veliku borbu. Kada je akter meča Sabalenka uvek postoji oređena sumnja u vezi sa opkladom, ali mi verujemo da će danas biti prava. Prosto, Švjontek je nanizala toliko pobeda da sada svaka teniserka želi žarko da je pobedi. Polako, ali sigurno Švjontek sve teže i teže dolazi do pobeda, a to je najbolje pokazao jučerašnji meč protiv Samsonove.

Biće ovo jedan veliki rat koji verovatno odlazi u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje