utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA kladioničarski predlog – poeni igrača (14. Septembar)

Predlog na igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolazak.


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Ulog 1/10 predstavlja najmanju sigurnost, dok je 10/10 nemogućnost promašaja!


Od 3h posle ponoći odigraće se meč između Los Angeles Clippersa i Denver Nuggetsa. Ovo je finalna 7. utakmica serije čiji će pobednik ići na megdan Lakersima u  finalu Zapadu.

Već smo na našem portalu pisali kako je Doc Rivers 2x već bio u Plejofu i gubio seriju uprkos vođstvu 3-1. Ukoliko mislili da sačuva svoju reputaciju, moraće da ima izvrsnog Kawhi Leonarda.

Leonard je definitivno najbolji igrač ove ekipe, iako na momente Paul George izgleda kao pravi Superstar.

Kawhi je u Plejof seriji protiv Dallasa današnju marginu prelazio 5x, a jednom ostao ispod margine. Međutim, treba navesti da je tempo igre koju gaje Mavsi totalno drugačiji od Nuggetsa.

Popularni the Claw je protiv Nuggetsa samo jedanput prešao marginu u 6 mečeva (kada je postigao 36 poena). Jedan meč ove serije okarakterisan je kao blowout (1. kada je Kawhi igrao svega 31 minut).

Da mu utakmica 7. u Plejofu nije strana, videli smo prošle godine u Toronto Raptorsima kada je igrao protiv Sixersa. U tom meču Leonard je uzeo čak 39 šuteva i postigao 41 poen. Međutim, tada u ekipi nije tako ubitačne poentere kao što su George i Lou Williams (koji je u lošoj šuterskoj formi).

Mana odigravanja ovog preko margine je izuzetno mali broj poena prognoziran za ovu utakmicu (kladionice postavile marginu od 207 poena), ali s obzirom da nam je banka narasla tokom ovog Plejofa što možete videti i u sledećem članku, odlučićemo se za over.

NBA Plejof statistika pogodaka kladioničarskih opklada

K. Leonard (LAC) 30.5+ ulog 1.5/10

 


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje