utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NBA najava: Boston Celtics vs Miami Heat (utakmica 1)

Trideset minuta posle ponoći odigraće se 1. meč finalne serije Istoka kada će se sastati Boston Celtics i Miami Heat. Kladionica u prvom meču favorizuje Boston sa minimalnim hendikepom od 1.5, dok se na utakmici očekuje malo poena – oko 208.

Credits: https://twitter.com/celtics/status/1305855024724152321/photo/1

U regularnom delu sezone, ekipe su se sastajale 3x, ali su rezultati irelevantni jer su sastavi ekipa bili drugačiji. Pre svega, u velikoj pobedi Bostona u prvom meču sezone za Miami nije igrao Goran Dragić, dok je u sastavu bio J. Winslow (kasnije napustio ekipu). Drugi meč i opet pobeda Bostona (iako bez Tatuma), a Miami sa Dion Waitersom sa klupe. Treći i finačni meč regularnog dela sezone odigran u kampusu u Orlandu, i tada je slavila ekipa Miamia iako u sastavu nije bio All-Star Jimmy Butler.

Boston je u regularnom delu sezone bio 4. najbolja defanzivna ekipa, dok su Plejofu samo poboljšali tu brojku (verovatno izostankom Gordon Haywarda), pošto pokazatelj govori da su 1. najbolja odbrana Plejofa.

Miami Heat je u regularnom delu sezone bio 11. najbolja defanziva, dok ih u Plejofu ta brojka stavlja na 4. mesto.

Ono što je primetno jeste da je Boston išao nešto više na ulaz i reket u komparaciji sa Heatom, koji se nešto više oslanjao na šutere kao što su Robinson i Crowder.

Nama je ova serija preteška za prognoziranje, a na primer, 7 od 7 američkih urednika je prognoziralo da će Boston biti pobednik serije! Doduše, svi su prognozirali da će serija otići u 7 ili pak 6 utakmica.

Maxbet kladionica daje kvotu 4.80 da Boston osvaja Veliko Finale NBA, dok je Miami na kvoti 6.00.

[PREMIUM] NBA kladioničarski predlog – poeni igrača (14. Septembar)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje