četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (11. Februar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Wiggins 21pts #WIN


A. Wiggins  (Golden State) 17.5+

U većini kladionica se nalazi na 18.5, tako da je definitivno vredno odigrati tamo gde je 17.5.

Od 4h posle ponoći u Kaliforniji odigraće se duel između Golden State Warriorsa i Orlando Magica. Domaćini su prema kladionici favoriti sa hendikepom od čak 8 poena, na utakmici prognoziranoj na oko 222 poena.

Domaćin i dalje bez Wisemana i Looneya, dok je gostima upitan Fournier, Anthony, Aminu i Williams.

Andrew Wiggins je 2. najbolji strelac ekipe sa 17.5 poena prosečno. Kanađnin baš kao i Oubre Jr igra dosta promenljivo. U feburaru na 5 mečeva beleži 15, 18, 22, 11 i 14 poena na poslednjem meču.

Zanimljivo je da se ove sezone kod kuće nalazi na boljem proseku nego u gostima (18,3 poena naspram 16,6 u gostima iako su minutaže iste.

Na inicijalnom match-up-u Wiggins bi trebalo da ima lakši zadatak u vidu Fourniera, koji je svakako lakša prepreka u odnosu na Ennisa na kojeg će inicijalno ići Oubre Jr.

Na 5 mečeva u februaru kanadski igrač nije pogodio više od 2 trojke, dok na kraju meseca januara imao i utakmice sa po 3 pogođene trojke. Uzdamo se i u to da pored dobrog proseka kod kuće, pogađa i više od 1 trojke na ovom meču.

Protiv Fourniera je znao biti na 20+ poena u svojoj istoriji duela sa njime, ali izlišno je porediti te brojke kada je igrao u Minnesoti i bio prva zvezda.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje