Advertisement

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


I. Zubac (Clippers) 5.5 minus poena postigao 8

Hrvatski centar je izgubio rolu startnog centra u prošlom meču, kada je ekipa morala da pobedi utakmicu kako ne bi otišli na 0-3 u seriji protiv opasnih Utah Jazz.

U prošlom meču je odigrao 13 minute sa klupe, a da nije bilo Blowouta verovatno bi odigrao još 3 minuta. U tom limitranom vremenu uputio je 4 šuta iz igre i imao 2 slobodna bacanja za 3 poena.

Ne verujemo da će Tyron Lue odustati od dobitne formule i da će Zubac danas imati više minuta, jer Clippersi i dalje gube u seriji 1-2.

Evidenti small-ball izražen je i uvrštavanjem u rotaciju Kennarda i Manna, dok Batum takođe igra visoke minute.

Zubac je u utakmici 6. i 7. sa Dallasom dobio svega 5 i 3 minuta.

Dakle naša opklada prevashodno zavisi od toga da li će Ivica dobiti više od 15 minuta, ili će pak kao u prošlom meču dobiti kašicu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here