utorak, 28. novembra 2023.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (19.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Russell (Lakers) 20.5+, 18pts , svega 12 šuteva

Glavni razlog zašto razmatramo Angela jeste njegov broj uzetih šuteva u poslednje vreme. Pored toga, sviđa nam se istorija duela sa njegovim primarnin čuvarem gde je na poslednjih 5 utakmica prelazio marginu 3x (kada je uzimao potreban broj šuteva).

Nakon 2 ultra efikasna meča gde je imao 28 i 33 poena, usledile su 3 utakmice gde je imao očajne procente šuta i 17, 18 i 11 poena. Ukoliko se trend nastavi, a on uzme minimalno 17 šuteva – imamo šanse da navijamo za prebacivanje margine.

Poslednja 4 duela kada su i Fultz i Angelo imali minute, Russell je beležio: 26, 28 i 29 poena.

Naravno, 1. zvezda ekipe je Anthony Davis koji će imati ogroman usage rate, ali nakon 2 gluposti koje je uradio u poslednjem meču protiv Dallasa, oslonićemo se na Angela.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje